Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MIO C520

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: MIO C520

Příspěvekod SvoDa v 21 srp 2011 19:59

Ano lze to i tak jak píšeš, čili z PC, jde vlastně o to, odstranit formátem přes unlock, jelikož z PC to nejde, špatný ppath.txt a dát tam správný.
Pak půjde MIO připojit k PC a půjde přejmenovat Program Files na program Files s malým "p" a po tomto přejmenování půjde editovat ppath.txt kdykoliv.
Mášli zálohu na kartě (se správným ppath.txt ;) ) PC ani k nahrání zálohy nepotřebuješ. Chceš-li ale změnit P na p, to opravdu jinak než přes PC nejde.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod BooST v 21 srp 2011 20:00

Dobře, nechám MIO pro jistotu dobít a hned jak provedu formát, dám se zprávu... Doufám, že to bude konečná a navigace pojede :)
BooST

Příspěvekod BooST v 21 srp 2011 20:06

HEURÉKA, pánové!!

MIO připojeno k PC a už se do něj tahají původní soubory...
Poslední věc, o kterou bych Vás chtěl poprosit je, když už jsem všechno tohle absolvoval, uměl bych někdo ten soubor ppath.txt upravit tak, aby mi fungoval na C520? V případě že to vůbec lze, dám jej tady do příspěvku... Děkuji Vám moc za pomoc...
BooST

Příspěvekod SvoDa v 21 srp 2011 20:08

tak čteš ty návody na tomasii webu, nebo ne ? Třeba tady
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/igo8_v_mfd_cx20_bez_sd-karty.html
máš všechno, co potřebuješ :!:

Jen je nutno použít ppath.txt pro 520 a ne 720 :!: a napsat si tam cesty k tom, co chceš kterým tlačítkem MioMap menu spouštět
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod BooST v 21 srp 2011 20:52

Jo, omluvám se :) Každopádně, navigace funguje i s iGO Primo... Jsem z toho potěšen a strašně moc bych Vám chtěl poděkovat za pomoc...

Kdyby chtěl někdo s podobný problémem poradit v nějakém bodu, který tady není vysvětlený, už si troufnu říct, že dokážu poradit i já :) Děkuju Vám všem ;)
__
Snad poslední dotaz... Existuje a máte někdo zkušenosti s iGO 8 Primo na Symbianu S60? Díky ;)
BooST

Příspěvekod SvoDa v 22 srp 2011 06:06

SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 22 srp 2011 12:44

@BooST - jsem rád, že ti zde chlapci dobře poradili a že ti C520 už funguje.
Jen chci připomenou, aby jsi nezapomněl přejmenovat adresář "Program Files" na "program Files", tedy přepsat velké "P" na malé "p", když budeš mít Mio připojené k počítači. :idea:
Pak můžeš soubor ppath.txt jak mazat, tak i editovat přímo z Mia, popř. unlocku.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod BooST v 22 srp 2011 12:53

Ano, přepsal jsem to, ale po hardresetu jsem to již nekontroloval, tak snad to tak zůstalo :) Navigace už byla předána majiteli s teď už úsměvnou historkou o zprovoznění, takže děkuju :D
BooST

Příspěvekod Ivo K v 22 srp 2011 13:21

Po hardresetu to utčitě zůstalo nezměněno, tedy s malým "p", tak jak jsi to přepsal. To si můžeš být jist. ;) :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod BooST v 22 srp 2011 20:55

Výborně ;)

Potom, co jsem měl C520 v ruce se mi celkem zalíbila a zvažuju její koupi... Který z modelů C520 a 720 by jste mi doporučili?
--
A snad poslední dotaz, jak je to v ČR s TMC? Někde na fóru se dočítám že funguje, jinde ne... Z vlastní zkušenosti jsem zrovna minulý týden jel s TomTomem a on žádné TMC informace nemohl SÁM najít (třeba v Itálii to našel úplně sám)... Díky :P
BooST

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi