Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

navigace iGo 8 ekonomický program

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: navigace iGo 8 ekonomický program

Příspěvekod humbuk v 31 bře 2010 23:43

To je opravdu masakr :) nechci slevu zadarmo ...
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod Ivo K v 01 dub 2010 07:40

Měl jsem různé představy jak je to s iGO8 u tohoto prodejce, ale toto jsem opravdu nečekal! :o :o
Že neví co prodává, to bych pochopil, ale že neví jak zjistit, jeslti je to legální a ptá se na to zákazníka, to mne teda dost šokovalo.
Naposledy upravil Ivo K dne 01 dub 2010 10:38, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod addam v 01 dub 2010 09:40

Nechci se pana "prodejce" dotknout, neznám ho a třeba je to poctivý člověk, vzorný otec rodiny a zasloužilý dárce krve, ale podle toho co zde bylo napsáno, to vypadá že je to typický případ "zmrdského překupničení" na Aukru. Nějaký HW + kradený SW = záruka rychlého zbohatnutí.

Kód: Vybrat vše
http://aukro.cz/item971445124_7_lcd_dvd_mp3_tv_bt_1din_radio_gps_eonon.html
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod mikels v 01 dub 2010 22:07

No po přečtení tohoto vlakna nemám slov.... respektive to je MAZEC :o :o

Jinak můj názor že v tom přístroji co jsem kde hledal je Polnav, který me zaujal tím, že má pohyblivé mraky. Samozřejmě na iGO nemá ani náhodou :lol:
Ještě jsem našel jedny stránky prodejce a tam jsem našel tohle cituji:
GPS navigace obsahuje mapy Route 66 na 2GB SD - celá Evropa, musí se nějak aktivovat ( můžete dát ale jakýkoliv jiný software co funguje na win CE 5
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod stivinek v 01 dub 2010 23:47

Ano, taky nevěřím svým očím, když čtu e-mail, ve kterém píše to, co píše.
Každopádně ten hardware, přímo tento typ se mi hodně moc líbí a jsem rozhodnut si ho koupit.
Něvím jak je to se scháněním softwaru, chtěl bych to iGo. Moc tomu nerozumím, ale podle toho co jsem si za ty dva až tři týdny o navigačních softech přečetl, se mi zdá, že by to mělo být jedno z nejlepších.
Pro mne je, jak už jsem předesílal, důležité hlavně seřazení danných adres v nejlepším pořadí.
Takže mě napadají dvě možnosti. Pořídit si právě tento přístroj od podivného prodejce a v případě něajký nesrovnalostí sehnat jiný software.
Nebo koupit někde jinde buď bez softweru (jestli se dá sehnat) a orig. soft dokoupit.
stivinek

Příspěvekod fmilan v 01 dub 2010 23:56

V podstatě jsi ty možnosti definoval správně ;) :lol:
Ovšem ten prodejce je buď neznalý naivka nebo pěknej lump. Mimo to jsem ještě nezaregistroval zmínku o mapách CZ. Zatím se psalo jen o českém voice a langu (řeč a menu v češtině).
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi