mickielli15 píše:...se mi zdálo, že řešíte funkci blokování cest v iGO a TMC (TMC nemám). Tohle se týká funkce obchvat, ...
Chtěl jsem tím původně říct, že funkce blokované silnice mají stejný důsledek jako TMC událost, která je vždy objeta bez možnosti vrátit se na tu cestu dřív, než na križovatce, která je až za nějaou uzávěrou.
Jinak funkci obchvat jsem právě zkoušel "od stolu" při různě naplánovaných trasách a chová se to korektně - objede to úsek na naplánované trase, jehož délku si zvolíš,

mickielli15 píše:...obchvat, kdy mě to vede přímo na místě, kde zadám obchvat dál, jako bych nic nezadal, a to znamená že mi tato funkce nefunguje vůbec...
Problém nastane tehdy, když tam, kde jsi - přd cedulí zákaz vjezdu, není kudy odbočit. Zpravidla ale ta značka je tam,kde se ještě sjet dá.
To, o čem píšeš, tedy znamená, že nebylo mozné sjet pryč hned kolem tvé polohy, ale "sjezd" z té silnice byl dál vpředu, tedy v uzavírce, kam však nesmíš, a nebo hodně vzadu, kudy už jsi jel - pak tě to vede dál, a když dál nelze, musíš "svévolně" otočit a sjet na první odbočce, ono ti to mezitím tu objížďku přepočítá .