Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

nenalezen přijímač gps

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: nenalezen přijímač gps

Příspěvekod deusexx v 22 úno 2010 10:03

Tak vyzkoušej ještě jednou to co píšeš: když zapnu Navigon, počkám až se připojí GPS, vypnu ho a nakopnu iGO, tak se na chvilku GPS připojí a pak zase vypne...Napřed vymaž ten zápis v sys.txt,pak vymaž opět to co je v SAVE a udělej ten pokus se zapnutím navigonu a pak spuštěním igo8.Pak jestli se ti chytne,tak otevři ve složce SAVE soubor system.ini ,tam by měl být podobnej zípis,co jsem ti radil dát to sys.txt.Tak ten pak nakopíruj do sys.txt.Rozdíl je ten,že v té složce SAVE,se to může vymazat,různýma a jinýma,ale v tom sys.txt do budeš mít na tvrdo.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod astrid v 22 úno 2010 10:32

takže jsem to smazal ze sys.txt a vymazal save. zapnul navigon, chytil se vypnul a zapnul igo, na chvilku se chytnul a pak zase vypnul. ze souboru system.txt jsem to nakopíroval do sys.txt zapnul igo a nic. :x chápu, že to z nějakého důvodu nemusí jít, ale nechápu že se to na chvilku zapne a hned vypne a jednou jsem nějak vyndal kartu a pak mi to šlapalo úplně normálně. to mi prostě hlava nebere.
astrid

Příspěvekod deusexx v 22 úno 2010 10:38

A není možný,že si to ten Navigon přetahuje :?: Když dáš tvrdej reset a nezapneš Navigon....zapneš hned igo,udrží se?
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod astrid v 22 úno 2010 10:46

tvrdej reset chápu dobře dlouze podržet tlačítko zapnutí/vypnutí, že? zkusil jsem i toto a nic, jak říkám jednou jsem to už nějak zapnul a mám právě pocit, že to někde přetahuje...
astrid

Příspěvekod SvoDa v 22 úno 2010 10:48

@astrid: ukazuje se ti alespoň nějaké satelity nebo je to úplně mrtvé ? Zkoušíš do tam, kde je kvalitní signál GPS ? Možná, že iGO8 potřebuje na tvém přístroji "silnější" signál nez navigon. Pokud se satelity alespoň hledají, ale je slabý signál, pak to s iGO8 testuj blízko u okna, nebo ještě lépe venku a vyčkej pár minut.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod astrid v 22 úno 2010 11:02

jsem vystrčenej z okna a navigon mi ukazuje 5 satelitů a igo nevim, nestihnu se podívat, rychle to spadne, ale na mapě to ukazuje přesně kde jsem.
astrid

Příspěvekod SvoDa v 22 úno 2010 11:05

Co to znamená nestihnu se podívat, rychle to spadne ? To jako, že se iGO8 ukončí, nebo co ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 22 úno 2010 11:06

A stihneš se proklikat někde do menu aniž by to spadlo?Padá to jenom na "mapě" :?:
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod astrid v 22 úno 2010 11:07

odpojí se gps a ztratí se signál
astrid

Příspěvekod SvoDa v 22 úno 2010 11:09

no tak se podívej do menu GPS na stav satelitů, jestli se tam něco děje nebo ne :!:
Ono, zvlášť po hardresetu může trvat opravdu i pár minut, než se chytne signál (je-li v dosahu). Když navišipka na mapě ukazuje tvou polohu, je to dobré, bo iGO8 už signál mělo. Nech to pár minut na okně a uvidíš ;)
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi