Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

sd a sdhc karty

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: sd a sdhc karty

Příspěvekod Jasper v 13 srp 2009 14:08

Jo jo. Už jsem si objednal u Adama novou 16GB Apacer. Akorát že tam píšou že odeslání bude z důvodu dovolených 17.8. No nic to vydržím ale nějak nemohu najít tu zálohu karty :( :? Naštěstí jsem ji kopíroval jednomu známému ktarý se vrací v neděli z dovolené tak mi jí půjčí a já si zkopíruju a pak začnu doplňovat mapy. Ach jo. Ale ulevilo se mi moc když jsem jí máznul tím kladivem. :lol:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 14 srp 2009 08:31

Já jsem stejně táááááák dobrééééééj a vzornééééééj :lol: :lol: Přece musím jít příkladem. Záloha karty i s mapami přece jen existuje. 8-) Akorát já jantar ji umístil v PC úplně jinam než jsem chtěl. To je tak když si člověk koupí z kapacitních důvodů disk 1TB všechn na něj nacpe ale zapomene udělat jeho organizaci. :?
Takže už se těším na novou kartu od addama a naprostá pohoda. :mrgreen:

Adaméééééééééééé pospěš si :!: :!: :lol:

EDIT pokud by měl někdo zájem o 16GB SDHC kartu Verbatim ve formě puzzle tak je u mě k dispozici zdarma. :lol: :lol: :lol: Vůbec největší radost by mi svým zájmem o ní udělal ten "sběratel" karet ze srazu. :twisted:
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 14 srp 2009 08:44

A co kdybys tedy propojil své MIO přes kabel přímo s tím tvým tera diskem a namapoval si to na jeho content :?: :lol: :lol: :lol:

Mimochodem, zkoušel někdo připojit k MIO jiné paměťové zařízení než kartu, třeba přes káblík flashku, jestli se tam zahlásí jako další disk :?: :oops:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 14 srp 2009 08:49

16GB Apacer SDHC class6 je dobrá volba, včera jsem si ji konečně koupil, překopíroval na ni všechno z původní 8GB Apacer, a mám takový pocit, že všechno nabíhá podstatně rychleji (možná se pletu a je to jen zbožné přání :D ), ale důležité je, že v C720 funguje, nemám problém s tím, že by ji PC neviděl, a hlavně mám další místo pro mapy. Jen ještě najít čas na reorganizaci.
amatér
Moderátor

Příspěvekod warhead v 14 srp 2009 08:57

jinak co se tyce propojeni s diskem tak zarizeni musi umet USB host a to nevim jestli mio umi ;) ja kdysi zkousel na htccku drivery z aceru ktery to maj ale nefakcilo :twisted: a navic mam pocit ze CEcka mozna nic jinyho nez FATku umet nebudou ale bylo by to zajimavy :D
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod SvoDa v 14 srp 2009 09:00

To víš, že by to bylo zajímavé - jelikož mám (jako mnozí) v MIO TC comander, nepotřeboval bych ke správě souborů, např. ze záloh, PC, ale jen bych si připojil externí disk a pral to rovnou na kartu ve slotu, aniž bych ji musel vytahovat ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 14 srp 2009 09:04

Jasper píše:Vůbec největší radost by mi svým zájmem o ní udělal ten "sběratel" karet ze srazu. :twisted:

To nebyla ta ze srazu? :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod warhead v 14 srp 2009 09:05

inu bud budes opotrebovavat SD nebo usb konektor to mas prast jak uhod :lol: na tohle bychom potrebovali ale opravdu poradnyho programatora :ugeek:
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod SvoDa v 14 srp 2009 09:16

vovi píše:
Jasper píše:Vůbec největší radost by mi svým zájmem o ní udělal ten "sběratel" karet ze srazu. :twisted:

To nebyla ta ze srazu? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ta ze srazu byla 16GB Apacer SDHC class6 a Jasper zlikvidoval Verbatim (alespoňo tom píše).
Ledaže by na nás hrál promyšlenou habaďůru a kdoví zda ta 16GB Verbatim SDHC class6 vůbec existovala, natož aby ji rozmlátil a pouze potřeboval veřejně dát na vědomí, že ho na příštím srazu uvidíme s nadupanou 16GB Apacer SDHC class6 :lol: :lol: :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 14 srp 2009 09:28

@ vovi & SvoDa VY JSTE ALE DVA KOŇOVÉ :!: :lol: Já Vám to puzzle na příští sraz přivezu a vy dostanete úkol to složit tak aby to bylo funkční. :lol: Dokud tenhle úkol nesplníte tak nedostanete ani kapku vína :!: :lol:
Jasper
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi