Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace Navon

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Navigace Navon

Příspěvekod Jarouš v 06 dub 2009 07:51

Jasně,že velikost displaye hraje obrovskou roli.O tom žádná :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Kmoda v 06 dub 2009 08:45

Já to nebudu používat v autobuse abych to měl dva metry od sebe a neviděl na to.Doteď mi stačila navigace na displayi Nokie 6600.A taky to budu asi používat na kole a menší bude skladnější i do kapsy.Spíš mě zajímá jestli je lepší koupit Navon N250/350Q i se Smartmaps na kartě nebo koupit N250/350 a Smartmaps na CD s tou slevou.Je to těžký dát s CD na kartu a zprovoznit?
Kmoda

Příspěvekod vovi v 06 dub 2009 08:55

Je fakt, že my všichni, kteří tě manévrujeme k většímu displeji, už buď brejlovci jsme, nebo jsme ve věku, kdy už ty brejle potřebujeme a zatím si to nepřipouštíme ;) A pro tenhle případ je fakt každej centimetr displeje navíc k nezaplacení. Jestli máš pocit, že zatím vidíš dobře, jen ruce máš občas krátký, tak neváhej a jdi do toho největšího, co seženeš. Jestli jsi ale hluboko pod 40 a oči fungují, pak klidně vol miniaturizaci.

K těm Smartmaps - záleží na tom, co od toho chceš. V té slevě se nabízí provedení Locator ("jen" ukáže polohu v mapě), kromě toho je i provedení Navigator, které umí navíc plánovat trasu. Tady záleží na osobních preferencích a potřebách. S vlastní instalací na SD není problém - pár lidí už tím tady prošlo a potíže jsou popsány a vyřešeny zde: viewtopic.php?f=48&t=384
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Kmoda v 06 dub 2009 09:16

Aha tak o tom locator a navigator nic nevím,to mě zajímá,neměl byste někdo odkaz abych věděl co je co?
Kmoda

Příspěvekod Kmoda v 06 dub 2009 09:20

Mám na mysli jestli vzít toto http://entershop.cz/main.aspx?CLS=PRODU ... ID=-490615 a nebo toto http://entershop.cz/main.aspx?CLS=PRODU ... ID=-490603 + toto http://entershop.cz/main.aspx?CLS=PRODU ... ID=-441657 .Ale to je obojí asi ten lokátor co? Nebo mě to bude i navigovat?
Kmoda

Příspěvekod Ivo K v 06 dub 2009 09:41

- Myslím, že se tady všichni shodujeme - raději větší displej, určitě se to vyplatí. Navigaci nekupuješ na 14dní. Těžko budeš za rok pořizovat novou.

- Všechny ty odkazy co jsi tu dal, mají v balení jen Locator - ukáží polohu na mapě, ale neumí navigovat (plánovat trasu), jak Ti to popsal už vovi.
Naposledy upravil Ivo K dne 06 dub 2009 10:00, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 06 dub 2009 09:50

Kompletní popis všeho: www.smartmaps.cz
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Kmoda v 06 dub 2009 10:07

Ivo K píše:- Myslím, že se tady všichni shodujeme - raději větší displej, určitě se to vyplatí. Navigaci nekupuješ na 14dní. Těžko budeš za rok pořizovat novou.

- Všechny ty odkazy co jsi tu dal, mají v balení jen Locator - ukáží polohu na mapě, ale neumí navigovat (plánovat trasu), jak Ti to popsal už vovi.
Že mi to ukáže jen polohu na mapě by mi při pěší a cyklotrase stačilo ;) a málá krabička bude na kole a v kapse výhodou,myslím že na to uvidím,vy jste už moc zhýčkaný :lol: ale pokud zjistím že je malý display na nic tak se vám omluvím ;)
Kmoda

Příspěvekod Ivo K v 06 dub 2009 10:12

Mohlo by Ti to stačit.
Vždy budeš vědět svoji polohu, a ta s tebou bude cestovat. Nemužeš si ale naplánovat trasu. To ale nemusí vadit, každý má jiné požadavky a potřeby. ;) :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod sstopar v 06 dub 2009 11:16

Myslim, ze na kolo je idealni mozna co nejmensi ... Jinak ten Locator ti stacit bude. Je to o mnoho dobrodruznejsi cestovani. Neco jako mapa za jizdy ...
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi