Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

upozornění na blížící se bod zájmu

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: upozornění na blížící se bod zájmu

Příspěvekod Lakva v 26 úno 2009 07:42

No, já jsem raději mlčel, protože jsem si říkal, že jsem něco třeba přehlíd... Ale taky jsem ani ty dodatečný signály radarů, o kterých se GJ zmiňuje v change logu, nenašel.
Ten modul mi připadá funkčně pořád stejnej a shodnej s tím co dřív bylo přímo ve skinu. Přesně jak píše SvoDa... :-(
Lakva

Příspěvekod amatér v 26 úno 2009 07:49

Možná to jenom popletl, rozšířené možnosti radarů jsou u nového Bidru51 v5
- Speedcam management changed:
Type 1 : fix speedcam (code spud 0)
Type 2 : empty (code spud 1)
Type 3 : mobile speedcam (code spud 2)
Type 4 : section speedcam (code spud 3)
Type 5 : empty (code spud 4)
Type 6 : red light speedcam with speed (code spud 5)
Type 7 : red light speedcam (code spud 6)
Type 8 : high level (code spud 7)
Type 9 : security distance speedcam (code spud 8 )
Type 10: zone with a lot of car accidents(code spud 9)
Type 11: tunnel speedcam (code spud 10)
Type 12: personnal touch of alert (code spud 11)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 26 úno 2009 08:33

Ech, Frantíku, Frantíku - tak si zase kluci francouzský dělaj ty radary jinak, než zbytek světa! Nestačilo jim to přehození mobilu a semaforu, který se při troše štěstí dalo docela snadno opravit pro naše potřeby, ale předělali to úplně. Tím pro mě Bidru skončil; doufám jen, že se toho nechytí taky Micsan.

To "klasické" rozšíření, původem od italů z Adivoru, je z nových skinů třeba právě v tom zmiňovaném Dimkovi WertVRV 1.1.11.7 (ke stažení na igo8mods.com). Popis jeho kategorií tady už taky někde visí - vlákno o "info" cedulích. A já experimentuju s jeho implementací do GJ (ale teď nějak nestíhám).

A kvůli kompletnosti toho rozšířeného řešení ještě bude třeba upravit editor SPUDu - ale tam bude další problém: jak už zmínil Tomáš, má to zamčené skripty a bude třeba se do toho dostat ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod mickielli15 v 03 bře 2009 17:18

Tak pánové, sypu si popel na hlavu. V iGO jsem myslel, že mám přepnuto na jiný skin. Na jaký? - Na italský!!! Tak se předem omlouvám a tento upravený italský Gurjon UŽ OPRAVDU OBSAHUJE ROZŠÍŘENÉ RADARY. Pokud se Vám s tímto problémem na upozorňování na KML podaří něco udělat, bude to fantazie. Psal jsem už i Gurjonovi do guestbooku, ale zatím bez odpovědi. Takže přikládám slíbený Gurjon.

http://rapidshare.com/files/204848494/ISO-8859-1__GJ6.0p_A-B-T-C___I_II_III_IV_.zip.html

Maličký problém spočívá v tom, že mi momentálně tento skin nenajede a nevím proč, předtím běžel, tak snad budete mít větší štěstí, dejte vědět.
PPC MIO P350, 320x240, iGO 8.3.2.71348, Gurjon 6.9.1p L&T, Dimka by Tomsoft 1.1.11.8 s dark patch a "červenozelenéšipky-patch"
nově - Mio P560 - krááásně chytá signál, jak rychle, tak i houževnatě :-)
mickielli15

Příspěvekod SvoDa v 03 bře 2009 17:31

Taky nenajede těsně před dokončením nabíhání - restart GPS :(
Někde nechal tesař díru :(
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod chucky v 03 bře 2009 18:23

Taky Fatal Error, ale ten loading je hezký
NAVON N750
PRIMO 2 : 9.6.2.209584 : GJ_si

HTC Sensation - Android 4.0.3 - qHD - 960x540
PRIMO 2 : 9.6.7.735654 : bez skinu
chucky

Příspěvekod mickielli15 v 03 bře 2009 18:38

No nic, tak budu hledat dál... zkoušel jsem to i přejmenovat... a nic...
PPC MIO P350, 320x240, iGO 8.3.2.71348, Gurjon 6.9.1p L&T, Dimka by Tomsoft 1.1.11.8 s dark patch a "červenozelenéšipky-patch"
nově - Mio P560 - krááásně chytá signál, jak rychle, tak i houževnatě :-)
mickielli15

Příspěvekod SvoDa v 04 bře 2009 12:10

Přejmenování nepomůže. Jestli chceš testovat, zkus smazat nebo přejmenovat složku SAVE. Ta bývá mnohdy příčinou pádu při nabíhání, bo jsoiu nastavené údaje jiných skinů v kolizi s nabíhajícím skinem. O tom pravděpodobně svědčí i to, že to zkolabuje až na samém konci nabíhání (MAINSCREEN LOAD), což je právě načtení údajů obrazovky skinu.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 24 bře 2009 13:09

Zdá se, že se i tady brzo objeví řešení - prohlížel jsem si version log od Micsana a objevil jsem u verze 1.0EUR (cca 2 týdny stará, teď je aktuální 1.1EUR) toto:

-Avertissement sonnore des POIs (!!! en beta, j'attends des feedback de votre part !!!)

V překladu: - Zvukové upozornění na POI (BETA, čekám na ohlas z vaší strany)

A ještě jedna dobrá zpráva z jiného soudku: všechny ty Micsany s označením EUR (1.0, 1.0a, 1.1) mají radary udělané po našem, žádné přehození typů 2 a 3, takže "ty naše" Jasperovy radary jsou použitelné i bez namáčení :D :D

Tak se snad na stará kolena ještě zkusím k Micsanům vrátit - po grafické stránce se mi vždycky líbily.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Lakva v 24 bře 2009 13:38

Vááázne??? Obrázek

Tak to si ho budu muset stáhnout!!! Doufám, že to bude šlapat i v simulaci... Obrázek
No a pak si to budu muset nacpat do Gurjona (doufám že to co nejdřív udělá jako modul!)
Lakva

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi