Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

EU Radary

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: EU Radary

Příspěvekod x46x v 21 čer 2012 07:02

Tak to bych snad zvládnul. Jen bych potřeboval nějaký klíč podle kterého to mám měnit. A také v čem otevřít data.gro mám takovou zkušenost že když jsem upravoval TTS příkazy v 7zipu tak po následném uložení nefungovaly a to samé u WinRaru v práci, jen winrar doma mi to uložil dobře.
x46x

Příspěvekod Jasper v 21 čer 2012 07:32

V první řadě potřebuješ gro-zip konvertot. Pak můžeš soubory editovat ve Win rar. Dál musíš upravit proužky ikon. Důležité je aby pořadí ikon odpovídalo souborům které jsi si včera stáhnul pro Primo. K editaci potřebuješ něco co umí alfa kanál. Já používám Gimp. A pro převod do běžného bmp formátu iPAQ 31x Image Explorer. potom by jsi musel upravit zápisy v data.gro. Problém je že v Igo My Way pro Android jsou ty zápisy úplně jinak. Díval jsem se jen zběžně a vše kolem radarů je v souborech o kterých jsem již psal. Podstatné jsou zápisy kde jsou definovány jednotlivé typy radarů a jejich "pořadí" v proužku. V případě prima se jedná o tento zápis ve variable_def.ui. Důležité jsou ty názvy a "id=x". Musíš najít zápis který to řeší v My Way a změnit ho. Já jsem ty zápisy viděl ale teď to neupřesním. Noťase kde to mám jsem nechal doma a stahovat to v práci znovu nebudu. Takže pokud na to nepříjdeš sám tak jedině jestli bude chvilka večer před fotbalem.
Kód: Vybrat vše
    <row  text="Speed Camera"               id=0  visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(0))  visible=(%lua.speedcamAllowed) >
    <row  text="Mobile Speed Camera"        id=1  visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(1))  visible=(%lua.speedcamAllowed) >
    <row  text="Built-in Speed Camera"      id=2  visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(2))  visible=(%lua.speedcamAllowed) >
    <row  text="Average Speed Camera"       id=3  visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(3))  visible=(%lua.speedcamAllowed && %lua.CSpdFilter) >
    <row  text="Red Light Camera"           id=4  visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(4))  visible=(%lua.speedcamAllowed) >
    <row  text="Red Light and Speed Camera" id=11 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(11)) visible=(%lua.speedcamAllowed) >
    <row  text="Bus Lane Camera"            id=7  visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(7))  visible=(%lua.speedcamAllowed) >
    <row  text="Railroad Crossing"          id=6  visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(6))>
    <row  text="High Accident Zone"         id=8  visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(8))>
    <row  text="School Zone"                id=9  visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(9))>
    <row  text="Town Entry Point"           id=10 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(10))>
    <row  text="Toll Booth"                 id=12 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(12))>
    <row  text="Hospital, Ambulance"        id=13 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(13))>
    <row  text="Police checkpoint"          id=14 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(14))>
    <row  text="Congestion Charge Zone"     id=15 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(15))>
    <row  text="Dangerous Area"             id=31 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(31))>
    <row  text="Height limit"                 id=16 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(16))>
    <row  text="Weight limit"                 id=17 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(17))>

Na závěr ovšem je potřeba změnit co se u kterého radaru ozve za hlášku. U Prima je to definováno v igo9.ini. V tvém případě je to opět tam kde jsem psal. Jenže zase to vypadá úplně jinak a z toho co jsem viděl moc moudrý nejsem. Takže budeš muset trochu bádat.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 21 čer 2012 10:49

S tím TTS hlášením je to asi trochu jinak, už jsem to tu řešili, ale mezi hlasy mám pro každý příkaz specifický zip soubor, v něm je ini soubor a v něm je zapsáno co se má vyslovit při tom kterém typu radaru či výstrahy.

ke stažení zde pokud by ses chtěl podívat:
https://dl.dropbox.com/u/63762750/Czech.rar

Ten zápis zatím hledám, to bych upravit zvládnul (zatim jsem ho ale nenašel) - variable_def.ui tu mam ale v něm to neni, leda že by ten zápis vypadal jinak.. Tomu proužku moc nerozumím, to bych asi nedokázal.
x46x

Příspěvekod Jasper v 21 čer 2012 11:13

On tan zápis u tebe vypadá fakt jinak. Nemůžeš mi někam upnout ty tři soubory ? Jeden jse speedcam.ui ty další si nepamatuju ale taky začínají speedcam.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 21 čer 2012 11:19

Přikládám 2 co jsem našel, třetí s podobným názvem jsem nenašel (pokud nepočítám bmp a spr soubory)

https://dl.dropbox.com/u/63762750/speed.zip
x46x

Příspěvekod Jasper v 21 čer 2012 11:30

:roll: V tomhle to není. Možná máme každý jiný data.gro. Tak jinak. Upni mi ten tvůj data.gro nebo lépe už převedený data.zip ať nemusím hledat konvertor.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 21 čer 2012 11:53

tady to je:
https://dl.dropbox.com/u/63762750/data.zip
x46x

Příspěvekod Jasper v 21 čer 2012 12:46

Nějak mi to hlava nebere. Jediné co jsem našel je kde se dá upravit co se ozve u kterého typu radaru ale to je zatím všechno. Navíc je to někde kde bych to fakt nečekal. Takže data.zip\ui_android\common\ui soubor navigatemap.ui :roll: První část zápisu je pro radary EUR ta druhá je standard. Tady jsou nastaveny ty hlášky co jsi poslal.
<script sc_camttseur>
   runif %navigation.curr_speedcam.category 0 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 1 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_toll"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 2 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed2"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 3 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed3"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 4 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_toll2"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 5 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_red"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 6 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speedred"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 7 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_narrow"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 8 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed4"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 9 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_caution"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 10 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speedtunnel"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 11 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_railroad"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 12 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_slow"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 13 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_stop"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 14 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_narrow2"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 15 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed5"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 16 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed6"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 17 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed7"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 18 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed8"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 19 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed9"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 20 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed10"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 21 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed11"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 22 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed12"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 23 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed13"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 24 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed14"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 25 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed15"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 26 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed16"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 27 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed17"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 28 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed18"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 29 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed19"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 30 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed20"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 31 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed21"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 32 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed22"'
   else_run '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed"'
   10 runif Vkeysoundmute 2 '.sound.sound_muted 1, Vkeysoundmute.SET 1'
   else_runif Vkeysoundmute 3 'Vkeysoundmute.SET 1'
   else_runif Vkeysoundmute 1 '.sound.sound_muted 1'
</script>

<script sc_camttsreg>
   runif %navigation.curr_speedcam.category 0 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 1 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed2"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 2 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speedred"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 3 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed3"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 4 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_red"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 5 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 6 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_railroad"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 7 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed5"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 8 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed6"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 9 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed7"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 10 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed8"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 11 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed27"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 12 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_toll2"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 13 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed9"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 14 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed10"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 15 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed11"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 16 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed12"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 17 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed2"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 18 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed13"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 19 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed14"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 20 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed15"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 21 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speedtunnel"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 22 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed16"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 23 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed17"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 24 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed18"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 25 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed19"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 26 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed20"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 27 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed21"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 28 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed22"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 29 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed23"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 30 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed24"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 31 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed25"'
   else_runif %navigation.curr_speedcam.category 32 '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed26"'
   else_run '10 .sound.announcer.test_voice "tts_speed"'
   10 runif Vkeysoundmute 2 '.sound.sound_muted 1, Vkeysoundmute.SET 1'
   else_runif Vkeysoundmute 3 'Vkeysoundmute.SET 1'
   else_runif Vkeysoundmute 1 '.sound.sound_muted 1'
</script>
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 21 čer 2012 13:06

V data.zip\ui_android\common\ui soubor variable_def.ui je úplně dole tento zápis a je jediný který jsem k typům radarů našel. Ale co s tím nevím.
   <var lmSpeedcam definelistmodel="iconphase:int"
      addlistentry="0"
      addlistentry="1"
      addlistentry="2"
      addlistentry="3"
      addlistentry="4"
      addlistentry="5"
      addlistentry="6"
      addlistentry="7"
      addlistentry="8"
      addlistentry="9"
      addlistentry="10"
      addlistentry="11"
      addlistentry="12"
      addlistentry="13"
      addlistentry="14"
      addlistentry="15"
      addlistentry="16"
      addlistentry="17"
      addlistentry="18"
      addlistentry="19"
      addlistentry="20"
      addlistentry="21"
      addlistentry="22"
      addlistentry="23"
      addlistentry="24"
      addlistentry="25"
      addlistentry="26"
      addlistentry="27"
      addlistentry="28"
      addlistentry="29"
      addlistentry="30"
      addlistentry="31">
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 21 čer 2012 13:10

To co je v navigatemap.ui je dost podobné tomu co si mi posílal variable_def.ui z prima, ID tam jsou od 0-32 v primo 0-31, ale mluvil si o těch ID pokud vím, takže by stačilo zkontrolovat jestli ke správné příkazu je přiřazena dobrá hláška a pokud ne tak ji přepsat a potom upravit ten proužek a mělo by to být vše? nebo ještě něco?
x46x

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi