Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Problém s kartou

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Problém s kartou

Příspěvekod Ivo K v 16 úno 2009 12:13

Jj ten příspěvek tady v těch 10:26 byl. Já jsem ho také četl. ;) :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 16 úno 2009 12:26

No to se nediv, když nečteš to, na co odpovídáš! Já to smazal, protože mi to přišlo jako nesmyslná rada a chtěl jsem tě ušetřit potupných odpovědí.

EDIT: Ale jak je vidět, tak se pletu i já... :oops: :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod humbuk v 16 úno 2009 12:36

Nene, poradil dobre, na kartu se dostanu, kdyz je v MIU a pripojena na PC. Nastavenim dle Svoda to sice na konci vyhodilo hlasku, ze jednu cast z toho formatu nejde udelat, ale po teto procedure je karta videt v MIO, takze zase dalsi posun :). Ted zkousim format primo v MIO.
Samozrejme karta se mi potento, kdyz mam odjizdet v sobotu na dovolenou. Krasne jsem si vsechno vytunil a pak prijde tohle, no jak to tak byva (aspon u me).
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2009 12:40

Právě proto, že byla karta vidět, pokud byla ve slotu MIO s připojeným k PC jsem si myslel, že by to pomohlo.
Pokud již ji vidí v MIO přes TC a nevidí ji jen v PC přes čtečku, tak již je snad na dobré cestě.
Naposledy upravil SvoDa dne 16 úno 2009 12:43, celkově upraveno 2
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 16 úno 2009 12:42

No je to aspon na nake ceste, pri nejhorsim to aspon bude videt v navigaci (coz je ted nejdulezitejsi) a po dovoleny to vyreklamuju.
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2009 12:44

chápu-li to dobře, tak po tom zformátování, když byla v MIO napojeném na PC, už ji vidíš v MIO přes TC, ale nevidíš ji ve čtečce na PC?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 16 úno 2009 12:52

Presne tak, vidim pouze v MIO pres TC a pokud je karta v MIO a pripojena do PC. Nevidim pres ctecku.. Jeste zkusim zmenit velikost clusteru, ikdyz to nejspis nebude mit vubec vliv. Pak me napada jeste varianta otevrit to pod Linuxem , jestli ten bude schopny to nejak prechroustat...
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2009 12:54

Jestli uz ji vidi win MIO, tak by ji měl vidět i win PC - zkus jinej port, jinej PC,... to, co jsi zkoušel předtím...
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod a.mroz v 16 úno 2009 16:29

Ivo tak sem se prihlasil na ty stranky http://service.mio.com/M0100/MainFrame.aspx jak odkazues a nejde me z nich nic stahnout musim se tam registrovat aby to slo?
Edit: uz sem se regnul a jde to stahuji data.
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod Ivo K v 16 úno 2009 17:01

Registrovat se nemusíš.
Na té strávne klikni na položku "Více" (v části "novinky" vpravo asi uprostřed obrazovky)
Dále potom musíš kliknou ns stranu "2" a tam klikni na: "Mio C720 MioMap Update for EEU and Turkey model(2008-01)"

Vyběhne Ti okno, kde je návod(PDF soubor) a také odkazy na těch 7 souborů, které musíš všechny stáhnout.
Prvně stáhni ten PDF soubor a zkontroluj, je-li to pro Tvůj FW.

Edit: Zkus tento přímý odkaz: http://service.mio.com/M0100/F0110_Down ... qid=AllFaq
Zatím funguje! :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi