Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Je na Slovensku už dostupné TMC-RDS???

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Je na Slovensku už dostupné TMC-RDS???

Příspěvekod NAVROAD NR 410 v 02 lis 2011 14:23

Nedá mi to se zase nevrátit k tomuto mému problému...dají se nejak vysvetlit tyto obrázky???
Nokia-Roberto0347.jpg
Nokia-Roberto0348.jpg
Nokia-Roberto0349.jpg
Nokia-Roberto0350.jpg
Nokia-Roberto0353.jpg

amatér píše:Človíčku, trochu přemýšlej zda má význam obrázek takové velikosti přikládat jako přílohu :roll: .
A vysvětlit se to dá, provozuješ PRIMO 1.1, proto v případě, že neexistuje žádné vysíláná TMC, máš seznam plný provozovatelů TMC, kdy si to PRIMO bere ze souborů v global_cfg a data.zip.
Loni, když jsem jel na Slovensko, byl jsem překvapený kolik různých provozovatelů se mi najednou objevilo v seznamu TMC. To bylo ale vše, z TMC událostí jako takových mi tam zůstaly pouze ty, které PRIMO načetlo ještě na území ČR, a i ty postupně s přibývajícím časem mizely. ;)
Takže zbývá jediné, zatím zachovat klid, a pro případné události si zajet do zahraničí. :(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
WAYTEQ x960 BT HD Medion p4440 TMC Bluetooth FM transmiter PRIMO 2.4 diMka WAP.171
,tts Laura(SK)..NAVTEQ Q4 2012 TMC full E.U
NAVROAD NR 410

Příspěvekod NAVROAD NR 410 v 02 lis 2011 14:26

Ty vole mega fotkyyyy....To jsem asi prepísk..
amatér píše:Jo, přepísk. Velikost se dá opravit, a já doufám, že i to oslovení !
WAYTEQ x960 BT HD Medion p4440 TMC Bluetooth FM transmiter PRIMO 2.4 diMka WAP.171
NAVROAD NR 410

Příspěvekod SvoDa v 02 lis 2011 14:48

ty fotky prosím tě zmenši. :roll:
Vysvětlit se dají tak, že mapy na tvém přístroji sice TMC podporují, ale že se TMC události v této zemi nevysílají, resp. se nenaladila stanice, který by je vysílala.
O víkendu jsem přes SK (Lanžhot - Rajka) jel a opravdu jsem tam nic slovenského ani nenaladil a ani nechytil. Pokud se při mém průjezdu SK nějaké stanice TMC naladily a TMC události vysílaly a já je přijmul, byly to za CZ-SK hranicemi stále české, na území SK pak ale nic nebo rakouské a před hranicemi HU už nabíhaly maďarské.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod NAVROAD NR 410 v 02 lis 2011 15:56

Tak dekuji všem za názor a omlouvám se za to "V..e"....doufám že mám v prístroji vše o.k...pro príjemTMC..
NAVROAD NR 410

Příspěvekod SvoDa v 02 lis 2011 16:56

Doufat můžeš, ale je lepší to vyzkoušet tam, kde TMC v okolí SK jede (CZ, A, HU)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod yksyks v 02 lis 2011 20:26

NAVROAD NR 410 píše:...doufám že mám v prístroji vše o.k...pro príjemTMC..

Řekl bych, že nějaký problém tam bude. Mám taky externí přijímač TMC-RDS, ale i když nemá vůbec signál, na obrazovce pod nápisem "Hledání" se ukazuje probíhající scan pásma, tedy údaje mezi 88 až 108 MHz. Nulu tam mám jen když přijímač odpojím nebo když je třeba špatně nastavený komunikační port.
Evolve Multitraxx 4GB (480 x 272) • Primo 2.0.1 (9.6.5.221194) • skin diMkaWA -TomSoft 1.5.3 (a) • NQ 2013.Q2
yksyks

Příspěvekod NAVROAD NR 410 v 03 lis 2011 13:59

To jsem chtel vedet...Musím skuošet...
NAVROAD NR 410

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi