Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jiná karta do gps

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Jiná karta do gps

Příspěvekod Lakva v 13 pro 2010 12:19

OT: Na druhou stranu stále platí známý programátorský zákon, který říká, že "žádný program nelze učinit totálně blbovzdorným, neboť blbci jsou nekonečně vynalézaví" ;-)
Lakva

Příspěvekod dalanik v 13 pro 2010 14:38

Pak zbyva jen otazka, zda je lepsi/horsi netrapit se s temi, ktery cituji predhozi prispevek, nebo jit 10 postu do offtopic.... :) :)
dalanik

Příspěvekod djkoli v 13 pro 2010 18:41

Ale já toto všechno vím, na warforu je normální, že za 10 minut na jednou topiku přibude 20 další vzkazů. Tak sem se překlik jsem jen člověk. Když řeším problém a gps navigace určená na Vánoce nefunguje...... pak je normální, že velmi plaším. A hlavně se snažím najít v co nejkratší chvili najít řešení. O nic jiného nejde a není to žádný záměr níčí toto forum.
djkoli

Příspěvekod djkoli v 13 pro 2010 18:43

Lakva píše:OT: neboť blbci jsou nekonečně vynalézaví" ;-)
Jinak prosím s tímto souhlasím jen když udělá člověk chybu tak proto je nezýván člověkem a ne robotem. ALe že rovnou blbcem?
djkoli

Příspěvekod amatér v 13 pro 2010 18:59

Základní dotaz byl tento:
djkoli píše:ahoj napadlo mě mít 2 karty na jedne primo na druhé igo8 jde to? mám čínskou navigaci a na ní už dávno jinou verzi iga 8 než původní. z té puvodní nezbylo vubec nic... tak právě mě zajmalo jestli když vytýhnu totožnou pamětovku v mobilního telefon vytvořím složku pro navigaci -a následně nakopíruji vše potřebné... nebo to mám dát na jednu pamětovku. Horší je že ta pamětovka která je ted ta používaná na které je igo8 stále hlásí chyby a systém jí chce opravit bohužel to nějak nejde. bojím se cokoliv smazat či editovat abych to potom ještě rozebehl někdy i na 3x kopíruji nové zvuky než se chytnou

Tak to vezměme popořádku:
1) Je úplně snadné mít na jedné kartě PRIMO a na druhé iGO8.
2) To že máš čínskou navigaci je nic neříkající, jde o to, kde byl původní sw, zda na kartě, nebo přímo v navigaci
3) Co má znamenat výraz "vytýhnu totožnou pamětovku"?
4) Opravdu je možné mít na jedné SD dva, i více navi sw, jen je potřeba o tom něco vědět (nedoporučuji amatérům :D )
5) Když to hlásí chybu, tak jakou? Jaký systém ji chce opravit?
6) Jaké zvuky je potřeba 3x kopírovat? Kam? Kde se mají chytit?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod djkoli v 13 pro 2010 20:50

2)sw byl na pam. kartě
3)tu onu paměťovku jsem vytáhl z pc a vložil do navigace
5) hlasí jich to hodně. Stále chce opravovat scan diskem v pc se stejným výsledkem. Jinak chyby typu nemohu načíst soubor s jazykem, nelze načíst databáze, vynulování gps. Až se další chyby opět probudí. NApíšu přesné anglické znění.
6)Zvuky navigace (hlasové) to znamená hlasy. Chytit se mají v podstatě v navigaci. Prostě jinak řečeno aby je program načetl při spuštění.
djkoli

Příspěvekod amatér v 13 pro 2010 21:05

Obětuj pár kaček, kup novou kartu a nakopíruj na ni čistou instalaci.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod dalanik v 13 pro 2010 21:41

Anebo jestli scandisk/chkdsk to neumi opravit; zkopiruj vse co je na karte na PC. Pak zformatuj kartu (ne Quick format ale ten dlouhy) pak vrat zpatky data/program ze zalohy.....
dalanik

Příspěvekod djkoli v 13 pro 2010 21:52

bojím se jen jedné věci, že to nepomůže a já data už na kartu nevložím :(
djkoli

Příspěvekod fmilan v 13 pro 2010 22:34

No tak jak psal amatér: kup si novou kartu.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi