Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přeinstalace WIN CE 4.2 v PNA , UNLOCK

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Přeinstalace WIN CE 4.2 v PNA , UNLOCK

Příspěvekod josfiala v 20 úno 2010 09:19

"MFD" se neztratila,ta navigace je nová /z výprodeje/ a kontroloval jsem to již u kolegy,který má tu samou.
Píšeš že :C710 se po "studeném" startu koukne, jestli je zastrčená karta a když ano, je-li na ní soubor C710auto.exe
No a v tom je právě ten problém ,jak nazvat soubor C710auto.exe ,aby se tato navigace také koukla na SD kartu a našla tam ten správně pojmenovaný soubor.
Na netu brouzdám již 14 dní,ale bez výsledku.
Přesto tomasii díky.
josfiala

Příspěvekod tomasii v 20 úno 2010 10:20

No myslel jsem si to, proč zrovna C710auto, když se třeba pro H610 jmenuje H610auto... Co třeba InBuddy, nebo původní název, kterým se volal navigační program (byl-li na stejném místě)...

Nicméně ti nerozumím. Když se MFD "neztratila", tak ji vidíš v PC a v Miu? Já tím "ztratila" myslel právě to, že ji Windows sice interně vidí a používají, ale z PC a třeba ze Storage Manageru není vidět. To se stalo jednomu kolegovi s C710, kdy MFD několikrát formátoval a asi formát nějak nekorektně ukončil a MFD mu zmizela, ale Windows ji interně používaly.

Asi ale holt radíme a radíme, ale netrefujeme se. Když si vezmeš třeba Dejvida, tak má taky rezidenční paměť schovanou.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod josfiala v 20 úno 2010 11:05

C710auto jsem napsal jako příklad .Nevím jak právě exe soubor nazvat.Na začátku tohoto linku je naskenovaný root navigace tak jak ho vidí PC přes ActiveSync.když si root navi prohlížím pomocí CECMD.EXE je root navigace stejný.
josfiala

Příspěvekod tomasii v 20 úno 2010 18:27

Tak po dlouhém tvém trápení jsem konečně pochopil příčinu, holt třikrát čti, jednou raď. Zřejmě jediným řešením problému tak, jak ho chceš řešit, je najít obdobu názvu C710auto pro tvoji navigaci.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod filipqo v 12 črc 2010 12:36

nazdarek... mam to iste GPS a mam s nim problem... na internete nic nieje... vies sa mi pls ozvat na filakovsky@extel.sk a nejak mi pomoct? vopred dakujem.
filipqo

Příspěvekod dalanik v 12 črc 2010 12:42

A neni to nahodou stejne jmeno jako na C520-ce? Tam je bud AutoRun.exe nebo MioAutoRun.exe...

D.
dalanik

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi