od m2001 v 20 zář 2010 09:15
Mám Mio C520 a úplne rovnaká skúsenosť. Dal som si naformátovať disk z prvej obrazovky managera (nie z Properties) a prišiel som o DSK1 Mio, miesto toho mám PART00. Nech robím, čo robím, aj keď to opakovane preformátujem s premenovaním PART00 na Mio, nemôžem sa dostať do chodivého stavu po Hard Reset. Pritom "My Flash Disk" vidím, pripojiť sa k PC môžem, chodí mi aj Technický Unlock, ale to je tak asi všetko. Najskôr vypíše, že nemá pamäť, po soft reset pýta jazyk a dátum a vytvorí MFD so základnými súbormi. Obnova FW zhavaruje, pretože zistí, že je aktuálny FW už nahratý. Dokonca mám kdesi aj zálohu *.bin, ale nenašiel som nástroj, ktorým by sa záloha dala nahrať do Mia. Všetko začalo snahou trvalo zmeniť parametre TOUCH. Neviem, prečo tieto údaje sú priamo vo Flash a nie je možné ich nijako zmeniť bez Soft Reset. Čo som ja už strávil času... A pritom musí existovať nejaký spôsob, lebo pri nastavení obrazovky prostriedkami Mio sú bez reštartu nové parametre použité. Začalo to hľadaním Unlockov, až som jedným úplne odrovnal Mio C520 a jediné, kde som sa dostal, bola úvodná oranžová obrazovka. Teraz pri pripojení k PC (bez SD) vidím dva disky: Mio Device (0 velkosť) a Removable Disk so súbormi. Keď sa pripojím k PC s SD, potom mám 2x Mio Device, aj SD karta figuruje ako Mio Device a neviem s tým nič urobiť. Poradí niekto? Kde zobrať a ako použiť UBOOT?