No, snad to dávám do správného vlákna, ale nadpis je jasnej

Dnes jsem jel. Jel jsem a najednou uzavírka. Ok, dal jsem obchvat-vyhnout se-2km, pak 5km a vlastně jsem vyzkoušel všechno, ale stále se stejným výsledkem, a to že mě to vedlo vesele dál - jako předtím - jeďte 7 kilometrů. Když jsem se ale otočil, už mě to vedlo zpátky, ale ejhle - po 600m mě to otočilo a zase zpátky do uzavírky

!!! Tak jsem ještě zkusil dát "pokuta za obrat" na nulu, ale úplně stejnej výsledek. Tak jsem smazal obchvat, otočil se, jel pryč od té nepřátelské uzavírky a ono mě to vedlo jinudy, aniž bych zadával obchvat...

. To si myslím, že bylo jen díky tomu, že i tato alternativní cesta byla cca stejně dlouhá, kdyby silniční síť nedovolovala jinou alternativu, než třeba 20km zajížďku, trvalo by to asi na průjezdu uzavírkou.
Ještě mě napadá, že by na to mělo vliv to, že jsem byl čumákem už přímo u uzavírky, což znamená, že už nešlo nikam odbočit, ale to by teoreticky měla vyřešit volba "pokuta za obrat" = 0m... nebo ne?
Máte s tímto nefukčním obchvatem nějakou zkušenost? Pro jistotu přidávám můj sys.txt, který mám na kartě, v program files/iGO8 i v
data.zip/project_config/igo8_generic.ini (v tom data zipu to mám proto, že ani v zařízení, ani na kartě mi to nereagovalo na změny v sys.txt!!! - jinak radši žádné změny v data.zip-u nedělám, jak radíte

).
Možná jde jen o nějakou chybu v mapě, programu, skinu či co, kdo ví... Kdyby jste měli podobnou zkušenost, dejte vědět.
Jo a verze je samo ta nejnovější 8.3.2xxx - teď nevím, prostě ta poslední, skin gurjon 5.11.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.