Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO 8.3.2. a HTC TOUCH2

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: IGO 8.3.2. a HTC TOUCH2

Příspěvekod deusexx v 05 lis 2009 16:50

Dane,to jsem si myslel ze začátku taky.Laboroval jsem s ini souborem klábosnice a nepomáhalo to.Po dlohodobém laborování a googlování a stejném problému na dalším diamondu mě známej nakopl a pak jsem si vygoogloval to,co jsem tu napsal.Pak údajně pomáhá ještě tento zápis.Ale ten jsem moc neověřoval,bo mě to házelo divnou hlášku.Nakonec to bylo něco ve skinu.
I have the same problem when I put this in the SYS.TXT:
[device]
type="Touch Diamond II"
when I put:
[device]
type="ALIAS_XPERIA"
it all works fine
Nejspíš bez nějakých dalších úprav v POWER.Nevím,netestoval jsem.
Ono to vypadá na klábosnici,ale to A s kroužkem vyskočí hned jak při plánování klikneš na město nebo ulici.Jak se to otevře,hned tam naskočí to A a dál sice můžeš psát,ale jenom slova začínající na A.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Tw!nc4m v 30 pro 2009 11:55

deusexx píše:No,tak mě tu někdo předběhl s HTC TOUCH diamond 2.Chtěl jsem tu založit vlákno a už tu je. :D Já tady s tím problémem bojoval pánové 5 slovy pět dní.Nejde o nic jinýho,než v sys.txt dát
[power]
powermgm_state=2
Nic víc ohledně poweru tam nedávat.A pak si v diamondu nastavit nějaký podsvícení a to si vezme aji igo.nastaví se v Menu-Nastavení-pravá šipka a Zařízení a tam dát Užij nastav.zařízení.A pak už se dá plánovat bez toho slavnýho A ;) Pak je ještě nutný vypnout si aby se zařízení po určité době samo zhasínalo.Jinak bude igo blikat:)

Ten samý problém na Touch 3g "Jade" a tvůj návod funguje.. Je to opravdu podsvícením.. Hledal sem snad všude, už mylslel že mě jebne :D ... Díky
Tw!nc4m

Příspěvekod deusexx v 30 pro 2009 20:30

Je to asi problém HTCéček a jsu rád,že tady to vlákno je užitečný.Neděkuj a přispívej radama a vědomostma.Mě tady ten stroj překvapuje každý den.Sice to sem asi nepatří,ale dnes jsem asi 4 hodiny řešil QIP a jeho připojení.Chodil bez problému a dnes ráno ten "zmetek" :lol: házel hlášku,že nemůže najít síť.Dal jsem jinýho klienta a chodil.Wifi chodila,Opera chodila,skype chodil.Jenom ten QIP pro pda se nechtěl připojit.Odinstalace,čištění registrů..instalace poslední verze a ......nenajde síť.Tak jsem to vzdal :(
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Tomáš Kubec v 31 pro 2009 13:36

Pravděpodobně změna v protokolu, to jednou za čas v ICQ dělaj a pak se musí počkat na novou verzi QIPU.
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 01 led 2010 16:48

Tome,díky za odpověď,ale já se ptal známého,ten má tu samu verzi a jede mu to.Už se pomalu chystám na Hard reset,ale moc se mě do toho,kvůli jednomu softu nechce.Ještě počkám.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Tomáš Kubec v 01 led 2010 22:16

JJ komu by se do HR chtělo :-)
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi