Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

error hlasky iGO8

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: error hlasky iGO8

Příspěvekod a.mroz v 25 zář 2009 16:53

Karle nekdy je treba po ruznych pokusech vymaz obsahu ve slozce SAVE a nasledny tvrdy restart zarizeni,. a muzes smazat i soubor crash. Pokud te ta hlaska bude obtezovat i nadale vymen respektive kup si jinej data.zip od stricka Googla nebo jeho syna Ulozto.cz Neni na škodu mrknout na Tomasiiho stranky kde maš ke staženi i ruzne sys.txt případně vzor zapisů podle potřeb.
Nezasekavej se jen na tom co mas momentalne k dispozici a zkousej i ostatni verze data.zipu , iGO8.exe, Jen trpelivost a cist a cist a cist a hledat a hledat,..
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod vovi v 25 zář 2009 19:57

Ten SYS.TXT s vysvětlivkama je mimochodem vyvěšenej i tady - dokonce má extra téma. ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Karel v 25 zář 2009 22:38

Díky, to číst, číst, číst sem měl už ve škole, akorát to znělo "Učit se, učit se, učit se." (Lenin) :D . Nic ve zlém, já se opravdu musím učit, ještě před čtyřmi lety jsem si myslel, že mě počítač a podobné vymoženosti minou dřív, než umřu. Jenže člověk míní a život mění... Takže jsem vděčný za každou radu a věřte, že zkusím vše, na co mě rozum postačí. Pokud to nepomůže, tak si dovolím vznést další dotaz. Jenže dnes jsem absolvoval schůzi mediálně zatracovaného spolku lidových myslivců, takže jakékoliv další pokusy s iGO8 nechám na později. Dobrou noc.
Navon N470, iGO8 8.3.2.93112
Karel

Příspěvekod amatér v 02 říj 2009 00:54

Pánové, nemá prosím někdo ponětí co může vyvolat tuto hlášku, vím že je to tím, že jsem se hrabal ve skinu, ale na této hlášce mi skončí nabíhání iGO8 a po odklepnutí zůstane na položce Starting.
display_1.JPG

Žádný script "st_Start_init" jsem nikde nanašel a zápis sc_UseGestures je v každém skinu i data.zip v souboru advmenu.ui
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 02 říj 2009 05:31

tvůj skin nemám, ale v GJ je v start.ui script <state st_Start>
Jestli jsi dělal ve skinu nějaké úpravy, porovnej si u změněných souborů jejich obsahy s předchozími funkčními .ui soubory v Notepad++ který ti vykreslí změny. Možná ti někde chybí uvozovky, apostrof a podobná "maličkost"

sc_UseGestures je v advmenu.ui v sekci týkající se naplánované trasy, konkrétně se týká menu plánovaní trasy
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi