Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Zahřívání navigace

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Zahřívání navigace

Příspěvekod Lakva v 17 srp 2009 19:35

To bude normální.
Mám HTC Polaris a lehce se hřeje i když jen spustím iGo. Odhadem jde nahoru tak o 2-3 stupně. Samotné nabíjení udělá podle proudu (výkon nabíječky) taky až 5 stupňů. Na jestliže jedu v autě, kde je teď v létě bez klimy 40 stupňů, a ještě na to za sklem praží slunce, no tak to už jsem dal do držáku distanční podložky a za záda telefonu foukám vzduch větráčkem, protože teplota jinak chodí klidně na 55 a při 50 se už vypíná dobíjení baterky (vestavěná ochrana).
Na Mio-Treo někdo hlásil úplné zamrznutí HTC HD (zčernal displej) a někde řešili co s iPhonem, protože ten se prý přehřívá u řady kusů taky až k vypnutí i za chladnějšího počasí.
Lakva

Příspěvekod a.mroz v 18 srp 2009 10:52

V nedeli jsem se byl projet na cca 4h na motorce navi jsem mel v tankvaku na nadrzi pod slidou a zapojenou na nabijeni i za jizdy kdy vitr proudi okovo tankvaku me zmizel na mio c520 displej hodil jsem ji hned rozpalenou do studene travy, po vychladnuti opet funguje nastesti. To slunce zahrejva jak svina a muzete na ni foukat jak chcete.
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod LiborZ v 19 srp 2009 18:23

Mám čerstvě navigaci Evolve Multitraxx, taky čína. Najel jsem 5 tisíc km většinou jižní Francie a cesta tam a zpět. Když se začala sekat, zjistil jsem, že je evidentně přehřátá, nechal jsem an ni foukat klimu a zbytek cesty byla naprosto v pohodě. Doporučuji umístit k některému výfuku klimatizace. Stejný problém jsem měl i s PDA Loox n560 a pomohlo vhodné chlazení.
LiborZ

Příspěvekod hladik2 v 19 srp 2009 18:51

Potvrzuji co psal libor,nejlepší umístění navi je na výdechu klimatizace
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi