Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
audis píše:myslíš to SROVNANI NAVIGACI.ZIP? jsou tam jen tři modely a není u nich výrobce (kromě jednoho - goclever). nebo jsem natvrdlý? jestli to jde používat v 90% pna, tak to řekněte. jestli jen v 50% PNA, tak to řeknete taky.. já mám v planu nekupovat novou PNA, ale nějakou starší PNA krabičku za pár kaček a doinstalovat tam svoje Igo8... . asi jsme to měl napsat na začátku.
aby mě celé řešení nestálo 3000 kč (stavebnice+svuj sw), NEBO něco málo přes 3000 (nejlevnější Navon), ALE 500 - 1000 kč (použitá starší PNA + muj sw)
audis píše:aby mě celé řešení nestálo 3000 kč (stavebnice+svuj sw), NEBO něco málo přes 3000 (nejlevnější Navon), ALE 500 - 1000 kč (použitá starší PNA + muj sw)
vovi píše: - jediné požadavky jsou, aby to mělo GPS přijímač poskytující proud NMEA dat (nebo se dal připojit podobný externí), aby to mělo aspoň 64kB RAM....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků