Inu, mám stažených několik skinů s rozšířenými radary. Takže už jsem
trochu blíž. Jde o to, že google translator, jak jsme si všimli, mě akorát rozesmál a i když jsem se snažil pochopit souvislosti z těch doslovných překladů, skončil jsem u stáhnutí jakýchsi utilit a pomocných prográmků ve formě commanderů speciálně určených na soubory s konkrétní příponou (.spr, .ini atd... jmenuje se ui_string_finder), což má sloužit k přehlednějšímu brouzdání přímo ve skinech, ok. Pak mám skiny s úpravou A, což je taky ok. Mám i jiné věci, které se toho týkají. Všechno ale hatí ta italština, plus mé antitechnické zaměření (jsem přeci jen muzikant). Takže nezbývá, než čekat, že to někdo udělá tak, že si
bude možné nakonfigurovat, aby konkrétní kml soubor (třeba ty "CZ_nebezpečná_místa")
byl volán konkrétní ikonou z těch rozšířených. Skiny s rozšířenými POI/radary jsou Dimky, už i Gurjony a další. Pokud by toto podporoval jakýkoliv skin, rázem se stává mým defaultním. Myslel jsem, že když se do toho pustím, půjde to. To první se stalo, to druhé mi uteklo za zatáčku

. Kdyby byl návod v CZ, myslím že není problém. Italové ale mají takový "nečeský" jazyk...