Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MIO C520

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: MIO C520

Příspěvekod Jarouš v 19 srp 2011 05:37

Mělo. ;)
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 19 srp 2011 08:23

V poslední oficiální aktualizaci Mia C520 (ZDE) nebo zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/jak_aktualizovat_c320_c520_c720.html
je obsažen jak nový FW přístroje, tak i poslední aktualizace nevigačního programu MioMap 3.3 vč. map(z roku 2008).
Tento aktualizační balík si ponechej na PC jako zálohu, pro případnou možnost oprav pozdějších problémů s Miem C520.
Při aktualizaci postupuj podle návodu, který je součástí aktualizačního balíku a vše by mělo proběhnou v pořádku. Instalátor provádí aktualizaci automaticky a body které máš provézt ručně(např. odpojení Mia od PC) ti napíše na monitor PC nebo na displej Mia.
Pokud máš zazálohovaný celý obsah flash disku(my Flash Disk), tak jak píšeš, můžeš do aktualizace klidně pustit. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod BooST v 19 srp 2011 10:33

Takže aktualizaci FW jsem provedl a mám nyní verzi R02+3+9911+1018

Ale objevil se mi problém... Nahrál jsem tam navigaci iGO 8 a navigace už nefunguje... Po instalaci FW fungovala, ale po nahrání navigace mi najede jen úvodní oranžová obrazovka a tam zůstane. Tím pádem se ani nepřipojím k PC abych mohl soubory smazat nebo jinak opravit... Prosím Vás tedy o další radu...
BooST

Příspěvekod Ivo K v 19 srp 2011 11:00

Nejspíš máš nějaký nesprávný zápis v souboru ppath.txt nebo tento soubor nebyl určen pro tvůj stroj Mio C520. Soubor ppath.txt musí být 100% správně a pro tvůj stroj. Nelze použít např. soubor ppath.txt pro Mio C720 do Mia C520!!!
Pokud se ti navigace kousne na oranžové obrazovce, podívej se na stránky TomášeII na sekci technický unlock
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/systemova_udrzba_cx20.html
a pokus se buď soubor ppath.txt vymazat nebo v nejkrajnějším případě flash disk Mia (My Flash Disk) naformátovat.
Pročti si i toto vlákno: viewtopic.php?f=15&t=290&start=9
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod BooST v 19 srp 2011 12:09

To je možné, nemám zkušenosti s těmito věcmi a tak jsem stáhnul iGO 8 které má být kompatibilní s MIO Cxxx a nakopíroval bez úpravy ppath.

Dobře podívám se tedy na Tomáše a na technický unlock... A v něm mám nějakým způsobem vymazat soubor ppath.txt? Nebo jak v samotném "programu unlock" postupovat, prosím?

P.S. Omlouvám se za stálé a pro někoho i možná hloupé dotazy, ale dělám to prvně s navigací, která není moje a z mého původního optimismu moc nezbylo a teď se spíš bojím abych dal zařízení zpět do pořádku...
BooST

Příspěvekod Ivo K v 19 srp 2011 12:21

Pokud ti půjde Technický unlock normálně spustit, tak použij pro vymazání souboru ppath, prográmek Total Commander, který je součástí.
Dost často, se ale stane, že unlock se sice nainstaluje, ale po chvilce nebo hned "zamrzne". Potom musíš C520 uspat(jen upat, krátkým stiskem!) a po probuzení se unlock rozjede. Unlock může ale zase "zamrznout", tak musíš to uspávání a probouzení opakovat. Někteří uživatelé píší, že museli unlock uspávat a probouzet i 20x. Záleží na každém stroji. Každá C520 se chová jinak.
Formátování My Flash Disku použij jako poslední možnost!

Tento problém, který máš je dost závažný! Nejlepší je si nejdíve pročíst vlákna, ať ti My Flash Disk nadobro nezmizí :!:
Použij hledání na fóru, kde si zadáš hledat "vadný ppath" nebo jen "ppath".
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod BooST v 20 srp 2011 10:13

Včera jsem nebyl doma, ale dnes se na to plně vrhnu a pokusím se to vyřešit... Přečtu si tady něco o technickém unlocku a asi se na to vrhnu, protože jinak to asi nevyřeším...

U některých příspěvků jsem četl, že při konečné někdo po domluvě posílá zařízení Adamovi, nevíte, jak to "funguje"?

--
Pane Ivo,
právě jsem dočetl Váš návod, kde píšete o formátu MFD a vzhledem k tomu, že mám zálohu celé MFD, příjde mi to jako pro mě celkem jednoduché a možná i zaručené řešení, zformátoval bych ji. Doporučil by jste mi to? Stáhnul jsem si právě Váš unlock s TomášemII v0.3 z jeho stránek http://www.tomasii.cdc.cz/systemova_udrzba_cx20.html ...
BooST

Příspěvekod tomasii v 21 srp 2011 17:50

Jestli jsi to ještě nedělal, tak pokud nemusíš, tak NEFORMÁTUJ :!:

Jak psal Ivo i já na webu - je to nejlepší cesta jak malou chybou zcela ztratil MFD, nebo ji pak pravidelně ztrácet po vypnutí Mia. Je to pak vopruz a pomůže jen nové úspěšné nahrání fw.

Zkus raději smazat ppath.txt a opravit iGO a spustit ho třeba z Technického unlocku. A až pojede, tak použít správný ppath.txt - porovnej svůj ppath.txt se správným vzorem. :idea:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod BooST v 21 srp 2011 17:56

Ne, ještě jsem neformátoval, čekal jsem až na odpověď pana Iva... Každopádně, soubor ppath.exe byl chybný, nenapadlo (dělám to poprvé) se podívat do souboru a on je určen právě pro C720 a nikoli 520...

Kdybych tedy chtěl soubor smazat, jak budu postupovat? Stále přes technický unlock a tam v Commanderu jej pokusit smazat? Zase jsem někde četl, že do složky Program Files se nedostanu... Díky za info...
BooST

Příspěvekod tomasii v 21 srp 2011 18:02

Přesně tak. Zkus se na něj dostat z Technického unlocku (pokud se Mio nebude chytat, tak ho zkus vícekrát krátce uspat a probudit - tak, jak píše Ivo. A jak se chytne, tak smaž ppath.txt v program files.

Pokud ho budeš již ověřený znovu nahrávat, tak předem pojmenuj složku jen malými písmeny.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi