Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Primo...Eror out of memory

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Primo...Eror out of memory

Příspěvekod Jasper v 17 črc 2010 07:02

Já moc nechápu proč tam máš ty zápisy k registrům. Už jsem to někde viděl. Tuším že to bylo na XDA Developers ale nestudoval jsem co to má za význam. :roll: Můj názor je že čím jednodušší sys tím lépe. Takže zkusíme tohle. Než to uděláš tak si ten tvůj sys.txt zazálohuj. ;) A ještě něco. Nevím jaký používáš data.zip pro tohle rozlišení a odkud pochází. Každopádně doporučuji použít poslední verzi od bb2005. Koukni se do soukromé zprávy. ;)

[device]
sdcard_dsk_num=7

[gps]
port=4
baud=57600

[interface]
show_exit=1
resolution_dir="320_240"
extra_settings=1

[rawdisplay]
screen_x=320
screen_y=240

[power]
backlight_sync_with_OS=0
backlight_manage_values=1
backlight_manage_keys=1
backlight_max=10
backlight_min=1
backlight_reverse=0
backlight_methods=1
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Fitor v 17 črc 2010 22:55

Ty zápisy do registrů uloží původní nastaveni podsvícení displaye, při navigaci drží podsvícení zapnuté a po vypnutí opět nastaví časy pro vypnutí na hodnoty nastavené před spuštěním navigace. Moc užitečná věcička pro některé PDA/PNA a některé navigace.
Fitor

Příspěvekod Jasper v 19 črc 2010 08:13

No mě to funguje i bez toho pouze s těmi zápisy které jsou v mém předchzím příspěvku. ;)
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 23 črc 2010 08:02

Tak jujda.jujda se nám nějak neozývá jestli už to vyřešil případně jak. :( podobný problém jsem řešil v úterý na HTC Touch HD. Zkoušeli jsem všechno možné a nic. Nakonec se ukázalo že celý problém nebyl v Primu. Padalo to neustále ve stejném okamžiku při startu s hláškou "fatal eror..." Ukázalo se že problém měl dvě příčiny. Prvním problémem byla karta a druhým antivir v HTC.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 23 črc 2010 14:20

Jestli má jujda.jujda na kartě s Primem i iGO8, tak bych mu doporučil přidat do sys.txt i zápis:

[folders]
has_secondary_root=0
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod jujda.jujda v 25 črc 2010 16:32

omlouvám se že reaguji tak pozdě a ještě jednou dík za rady,nakonec jsem zkusil jinou kartu naprosto čistou s datazipem co jste mi poradili a ono to jde.S původní kartou byl problém asi s IGO8 co jsem tam měl i když jsem ho přejmenoval,prostě když jsem vyčistil registry v HTC a smazal staré IGO tak program jede.Řeším ale ještě jednu chybku,během navigace mi vyskakuje zase hláška s nedostatkem paměti v zařízení což mi staré igo nedělalo,všechno běží i když tu hlášku odkliknu.Je to varovná hláška, zatím mi to nespadlo ale vadí mi to.
ještě jednou dík a snad s k PC doma dostanu častěji
jujda
jujda.jujda

Příspěvekod jujda.jujda v 25 črc 2010 19:28

nechci to zakřiknout ale smáznul jsem SPB Phone suite a zatím žádná hláška ani pád..............
jujda.jujda

Příspěvekod Jasper v 26 črc 2010 07:34

Tak hlavně že to funguje. ;) S tím že si Primo nerozumí s IGO8 jsem se taky setkal. Tenhle problém platí obzvlášť pokud je v HTC použita instalační verze IGO8. Já musel IGO8 odinstalovat a vyčistit registry. Pak použít neistalační verzi a adresář se nesměl jmenovat IGO8 a navíc jsme stejně musel Primu vnutit v sys.txt cesty k aplikaci a ke Content. Když jsem IGO8 definitivně odstranil tak žádné cesty v sys.txt mít zadané nemusím.
Jasper
Administrátor

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi