Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Problém s iGo Primo a Přehrávačem hudby

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Problém s iGo Primo a Přehrávačem hudby

Příspěvekod peppa v 16 črc 2010 10:18

Nic proti. Řešení je to trochu polovičaté, protože podle této citace
Takže zákazníci kteří si koupili navigaci NAVON N480 nebo N660 v naší firmě (http://www.entershop.cz), nebo u Tomáše Kubce (http://www.mnshop.cz) si mohou o tento licenční soubor požádat.

nemohou získat licenční soubor vlastníci Navonů, kteří ho nekoupili v jednom z těchto dvou obchodů ;) Zde jsem se registroval kvůli zaměření fóra (iGo) a velikosti jeho komunity. Určitě nebudu sám.

Např. já jsem jí koupil na Alze. Měli jí skladem, večer jsem jí objednal a hned druhý den ráno si pro ní dojel do Holešovic :). Díky tomu nemám problémy s poštou ani poštovným.
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod vovi v 16 črc 2010 11:57

Jenže ty licence jsou vázány na konkrétní stroje (karty) a jejich identifikátory, takže celkem logicky nemůže jeden z prodejců dodávat licence i pro zákazníky jiných prodejců. Prostě proto, že mu výrobce dodá jen "ty jeho", které má uložené v databázi. Takže ALZA se zkrátka musí postarat o své zákazníky sám.
Adam nabídl SVÝM zákazníkům řešení kompletní (Mobilnaut má NAVONy od Adama); ostatní prodejci si musí "své" licence vyžádat a distribuovat sami.

S registrací na fóru to vůbec nesouvisí - tahle informace se tu objevila díky tomu, že pro Adama jako provozovatele Entershopu i fóra je celkem jednoduché dát vědět jeho zákazníkům touto metodou. A pro zákazníky jiných prodejců je to aspoň informace o tom, co by měli požadovat po svém prodejci, aby i jejich NAVON běhal tak, jak má.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod addam v 16 črc 2010 12:45

to peppa: Nezlob se, ale já jsem jenom jeden z několika tisíců prodejců navigací v ČR - takže mohu mluvit pouze sám za sebe (respektive za svoji firmu).
Když přišly finální nové modely NAVON do ČR a když jsem zjistil, že tam chybí přehrávač hudby v menu iGO PRIMO, tak jsem ten problém okamžitě začal řešit a když jsem dosáhl vyřešení problému, tak jsem toto řešení nabídl svým zákazníkům. Považuji to za naprosto normální poprodejní péči, kterou zákazníkům poskytujeme (u většiny značek navigací).
Mimochodem to samé se týká také například video-přehrávače, který svým zákazníkům aktivujeme v navigacích NAVON ještě před odesláním a těm kteří si koupili navigaci dříve, aktivujeme video-přehrávač na požádání na dálku...

No a protože se zabýváme také velkoobchodním prodejem, tak stejnou poprodejní péči poskytujeme také svým velkoobchodním zákazníkům (prodejnám s navigacemi, eshopům, autosalonům, retailům, apod.). Jinými slovy - jsem schopen pomoci těm navigacím, které pocházejí od nás - protože u těch mám evidované výrobní číslo a zálohované původní licenční soubory, které jsme odeslali výrobci navigačního programu (firmě NAVnGO) a na základě kterých nám následně výrobce vygeneroval potřebné licence pro hudební přehrávač (pro každý jednotlivý kus navigačního přístroje).

Pokud jsi koupil svoji navigaci jinde (třeba v ALZA), tak přece můžeš kontaktovat svého prodejce a požádat ho o vyřešení. Předpokládám že stejně jako já, postupují i tisíce dalších prodejců, takže by v tom neměl být žádný problém. A zrovna ALZA patří mezi skvělé prodejce (sám tam občas také velmi rád nakupuji).
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod peppa v 16 črc 2010 16:25

addam, vovi: díky za osvětlení :). pokud jsou licence vázané na konkrétní výrobní číslo, tak se nedá nic dělat. z příspěvku, na který bylo odkazováno jsem to nepochopil.
addam: v tom případě jsi jeden z mála solidních a slušných prodejců, kteří se o své zákazníky opravdu starají. většinou je s nimi už problém i jen něco reklamovat nebo uplatnit nějaký z těch jejich bonusů, kterými se chlubí (zažil jsem např. záruku spokojenosti u Vodafonu).

já asi už zůstanu věrný svému upravenému data.zip, protože ten originální mi dovoloval psát jen samé velká písmena (a samozřejmě neměl audio přehrávač).
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi