Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO 8 na HTC Touch Pro

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: IGO 8 na HTC Touch Pro

Příspěvekod gogo v 26 zář 2008 20:59

tak jestli mas koupenou verzi, tak bych asi zkusil jeste nejakou aktualizaci pres support navngo .. taky tam pisou, ze :
After the installation I can not start the Nav N Go iGO 8 on HTC Kaiser/TyTN II with Windows Mobile 6.1. What should I do?
Turn off the HTC on the Today screen: Start/Settings/Personal/Today/Appearance-> WM6.1 instead of Htc
Start/Settings/Personal/Today /Items-> take the "tick" from the HTC Home square and then OK on the right upper corner.
Make a softreset.

Chce to trosku si s tim pohrat .. obcas je to boj neco rozchodit ;) videl jsem na vlastni oci dve stejny htc diamondy, na jednom to jelo, na druhem ani prd. Ale to jsou jak rikam widle .. prece jen, kdo si koupi masinu se OS, musi byt "kutil" a trosku se do toho ponorit :-)
gogo

Příspěvekod malona v 09 lis 2008 17:12

mám taky Raphaela,IGO8 mi šel v pohodě nainstalovat,funkce jdou,až na jeden "detail".Navigace nefunguje.Když nastavím trasu,ta se načte,spočítá,na mapě zobrazí,ale to je vše.Pokud dám výchozí bod dle GPS,ukazuje mi to Prahu 1(kde nebydlím ani náhodou),pokud dám zrušit výchozí bod dle GPS,sice nastavím start kde chci,ale navigace nejde.Co s tím?v mém okolí mi nebyl nikdo schopen poradit,tak to zkouším tady.
malona

Příspěvekod SvoDa v 09 lis 2008 17:18

Chytil se ti signál GPS nebo ne?
Jestli program pracuje, plánuje trasu,..., ale neukazuje tvou skutečnou pozici, tak to bude pravděpodobně tím, že přítroj nechytá signál GPS. Zkus iniciovat autoladění signálu GPS v příslušném menu.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod malona v 10 lis 2008 11:54

myslíš v menu IGO8 nebo v menu HTC?I když myslím,že nějaký kontakt se satelitem tam je,protože v globusu,kde se zobrazují tečky satelitů jich několik je(tak tři čtyři červený a dvě žlutý).
malona

Příspěvekod Ivo K v 10 lis 2008 12:20

V menu iGO8. Ukazují se Ti souřadnice v té nabídce GPS(s tím globusem)? Aby to fungovalo musí tam ty souřadnice být. A správné.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 10 lis 2008 12:43

V globusu,kde se zobrazují tečky satelitů jich několik je(tak tři čtyři červený a dvě žlutý)
- to je málo, nechytáš signál GPS, proto ti to ukazuje jinou polohu než jsi :!: Já to tušil.
Běž s tím ven, nebo alespoň k oknu, stínit můžou i žaluzie okna a počkej na signál a popř. stiskni automatické vyhledání GPS.
Já sedím v úpráci 1m od okna a siognál se chytá (napoprvé) dlouho, musím dát přístroj na parapet, pak se chytne hned a drží se pak i když je dál od okna.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod warhead v 10 lis 2008 13:24

Nejlepe stahnout z netu emphersis soubory , u htc je to rychle gps nebo tak neco , pak to leti satelit za satelitem ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod malona v 10 lis 2008 14:57

jo to rychlé GPS tam bylo,ale po čtrnácti dnech vypršela platnost,v tom by mohl být problém.Kde to na netu najdu?
malona

Příspěvekod warhead v 10 lis 2008 15:05

to neni problem jen to zpomaluje vyhledavani satelitu ;) ten program si to stahuje sam takze staci PDA pripojit k internetu treba pres activesync a v programu bude moznost stahnout nove, vsechno si dela automaticky ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod malona v 11 lis 2008 18:59

no to bude trochu problém,ActiveSync mi funguje jen částečně,několikrát jsem ho přeinstalovával,ale stejně to úplně nejde.Mohu přnášet soubory atd,ale když dám například synchronizaci s Outlockem nejde.To samý,když dám stáhnout rychlé GPS,dá to hlášku,že připojení se nezdařilo.Je to začarovanej kruh.Kdybych znal adresu,kde aktualizace GPS pro HTC jsou,stáhl bych to do PC a pak do HTC,nic jinýho mě nenapadá...Možná bude ale problém i někde jinde,když čtu reklamace Raphaela,které jsou,90% se týká GPS...
malona

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi