Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

garmin 1490TV

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: garmin 1490TV

Příspěvekod hladik2 v 20 dub 2010 20:50

Já myslím že to opravdu bude signálem.Kdysi jsem to řešil na tv doma,laciný přístroj našel dvě stanice,pak jsem jej reklamoval ,vrátil a dokoupil strong a ten vše chytil ihned a super kvalita a to bude problém u kolegova garminu. :(
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod stivinek v 20 dub 2010 20:59

Hm, jsem se domníval, že něco, co stojí 8000Kč by zas tak hrozné být nemělo. No ale zkusím si pozorně znova pročíst příručku, jestli jsem něco nepřehlédl a zkusím to ještě poštelovat.
stivinek

Příspěvekod hladik2 v 20 dub 2010 21:19

ono to bude na anténu a sílu signálu háklivé
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 20 dub 2010 22:20

Ale to, že tam nemáš čs region nemusí nic znamenat. Já před několika lety při pohnutí v šestinedělí koupil "benutzerfreundlicher" přijímač Loewe, který taky nemá čs region. Po nastavení na kolegy Němce spolehlivě našel všechny naše tehdy většinou analogové vysílače, ale i pár digitálních v Praze a dnes mi každou chvíli nabízí proskenování pásma a doplnění současných asi 20 vysílačů v Praze a okolí. Takže bych dal třeba německý region a sken. :idea:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 21 dub 2010 07:04

Mám naprosto stejnou zkušenost s 8" LCD TV Tevion koupenou v Aldi v Tirschenrethu.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod stivinek v 21 dub 2010 14:48

Takže jsem to už nastavil. Nejspíš to bylo nedostatečným signálem. Nevím proč se zezačátku nastavuje region, když je to uplně jedno. Našlo mi to asi 18 kanálů, včetně Nova, Nova Cinema, Prima Cool a dalších...děkuji za pomoc
stivinek

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi