Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

nedostatek paměti...

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: nedostatek paměti...

Příspěvekod warhead v 01 zář 2008 11:45

a i kdyby neco po.... tak nastesti mame prvni a posledni zakon mia , zalohovat zalohovat zalohovat :lol:
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2008 12:08

@ledasek: o záloze jsem již psal, ta je samozřejmostí. Jakmile se ti MIO nahlásí jako disk (asi E?) no a jedeš pravým tlačítkem - nástroje - defragmentovat
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2008 12:12

warhead píše:joo kdyby byl kazdej peclivej jako svoda tak to vsem chodi jak vinko :lol:

vovi píše:Zaplaťpámbu za ty nepečlivý. Kdyby to všem chodilo jak víno, tak co bychom si tady psali? To bysme se pak už od toho chlastu nedostali ;)

O několika haváriích i přes svou "pečlivost" tu raději nepíšu, ale to je daň za experimentování :lol: Dobře mi tak :D Naštestí se mi "to" vždy podařilo dostat do funkčního stavu a zálohu, přestože ji dělám často, jsem zatím potřeboval jen jednou 8-) But, never say never, I know :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod ledasek v 01 zář 2008 19:14

Tak se domnívám po všech tu doporučených (a bohužel neúspěšných) pokusech, že jde asi o chybu na mapě Itálie!
Znovu nakopíruju a dám vědět.
Chybová hláška nemusí vždycky odpovídat skutečnosti...
Mio C720FT+, FW R02+3+9913+1018
miomap3.3. skin j&t 4.2; iGo8 ver.8.0.0.44366 jun.24.08
Unlock MioPocket 2.0
a MIO C710
ledasek

Příspěvekod ledasek v 01 zář 2008 20:45

NO tak konečně odstraněno (snad) :D :D :lol:
Zákeřné hlášky a nevyzpytatelné. Kdyby mi to napsalo setjnou hlášku jako v případě, kdy jsem chtěl jet do Londýna a iGO8 mi napsal že cíl je izolovaný, tak jsem věděl, že příčinou je IZOLOVANÝ cíl tedy, že mi zřejmě chybí nějaká mapa (byla to mapa Francie). Tentokrát mi chyběla mapa Rakouska.
Jen ta hláška byla zavádějící NEDOSTATEK PAMĚTI - no kdo by z toho pochopil, že něco "jen" chybí.
Ale aspoň jsem si vyčistil flash disk a kartu :D
Unlock MioPocket 2.0
a MIO C710
ledasek

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2008 21:04

Kdybys měl v GPS průjezdní mapy západní a východní Evropy, takse to nestalo. nemusíš mít v GPS všechny mapy. Ty průjezdní nejsou moc velké, ale problém by řešily.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod ledasek v 01 zář 2008 21:54

asi jo. Já jsem si stáhnul i ten komplet, ale nejde mi sloučit a když se na jednotlivé věci koukám ve woknech, tak má každá část kolem 90 MB, ale když to chci rozbalit tak některé jsou prázdné...
Teď mne jen uchvacuje, že mi iGO8 tvrdí, že "bydlím" o cca 500 metrů jinde než ještě včera... Tak ještě zkusím jít ven, jak se to zachová...
Unlock MioPocket 2.0
a MIO C710
ledasek

Příspěvekod Zdenek C v 06 říj 2008 15:50

Hm, a uz se nevratil. Tak asi bydlel jinde, jenom o tom v te chvili jeste nevedel ;) . Zivot je pes.
Zdenek C

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi