Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Displej nereaguje na dotyk

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Displej nereaguje na dotyk

Příspěvekod SvoDa v 26 úno 2010 08:31

Tak jestli je to fólií, to by byla bomba, to by mne nikdy nenapadlo :o
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod myrbr v 26 úno 2010 09:24

Fólii nemám.Bude tam nějaká skrytá vada,chvilama jede a chvilama nejede.Jestli nebude lepší na to šlápnout a koupit jinou.
myrbr

Příspěvekod addam v 26 úno 2010 10:35

V tom případě bych tedy doporučil kompletní přeflashování ROMky, čímž si ověříme jestli je to problém softwarový a pokud to nepomůže, tak je jasné že je to problém hardwarový. Takže následně bych zkusil provést výměnu displeje, případně MB.

Jak jsem již psal emailem - pokud budeš chtít, tak nám to pošli a podíváme se na to .... a pokud se tím nechceš zabývat, tak na to šlápni ;)
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod myrbr v 26 úno 2010 14:08

Já už sem v Poličce byl na přeflešování (vloni),to bylo v pohodě a na počkání protože jsem to devezl z Brna.Pokud by to šlo udělat zase na počkání,tak to dovezu,ale to bych ještě upřesnil.
myrbr

Příspěvekod Jiří Zeman v 05 bře 2010 16:27

Měl jsem podobný problém na MIO C520. Po dlouhém bádání jsem zjistil, že MIO špatně komunikovalo s SD kartou 8GB. Po výměně karty za jinou se problém odstranil. Dotyk s obrazovkou funguje jak má. Zkus to. :shock: Mě to pomohlo bez zásahu do HW.
jura
Jiří Zeman

Příspěvekod myrbr v 11 bře 2010 06:17

Tak už je to asi vyřešeno definitivně,byl jsem u jedné firmy,kde mě řekli,že museli rozebrat a vyčistit displej.Jelo to do druhého dne a ten stejnej problém byl na světě znovu.Při zapnutí navi se sama přehoupla na hledání města a začala si mačkat písmena jak chtěla.Už mě teda o nic nešlo,tak jsem ji rozebral a desku s tiš.spojem z obou stran vyčistil jakýmsi odlakovačem na nehty co jsem doma našel.Určitě bych rači doporučil líh.Navigace se bez problémů rozjela a krásně na všechno reaguje.Jede asi 14 dní,tak to snad už tak zůstane.Díky všem za názory,snad to do budoucna někomu pomůže.
myrbr

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi