Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přeinstalace WIN CE 4.2 v PNA , UNLOCK

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Přeinstalace WIN CE 4.2 v PNA , UNLOCK

Příspěvekod deusexx v 15 úno 2010 15:08

Co máš v tom autorun.ini???
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod josfiala v 15 úno 2010 15:41

deusexx píše:Co máš v tom autorun.ini???

\SDMMC\CECMD.EXE
josfiala

Příspěvekod deusexx v 15 úno 2010 17:19

Pokud to máš na kartě,tak není co skazit.Pokud to půjde přepsat,tak to nasměruj na to igo.tak jak ten shell.ini Stejně se mě zdá,že k tomu commanderu tam máš málo souborů.Jinak už fakt nevím,jak ti pomoct.
Adresář 2577 je pro instalaci.Ten nepotřebuješ.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod josfiala v 15 úno 2010 18:09

Všechny ty soubory shell , autorun atd jsem vytvořil abych zjistil jestli se něco nechytne.Normálně jsou na SD kartě pouze mapy.Žádný ini nebo info soubor tam není.
Přesto moc díky za ochotu mi pomoci.
josfiala

Příspěvekod tomasii v 18 úno 2010 20:59

Jen na okraj. Na win 4.2 by ti to mělo běžet (máš-li dost vnitřní paměti a víš, jak má být pojmenováno iGO8). Cx10 mají taky Win 4.2 net a nejen iGO8 na nich jede jako z praku.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod josfiala v 18 úno 2010 21:45

tomasii píše:Jen na okraj. Na win 4.2 by ti to mělo běžet (máš-li dost vnitřní paměti a víš, jak má být pojmenováno iGO8). Cx10 mají taky Win 4.2 net a nejen iGO8 na nich jede jako z praku.

Běží to na Win CE4.2,problém je v tom,po vypnutí navigace nebo resetu se vše vymaže a obnoví se původní stav navigace.Vše co v navigaci vytvořím,přejmenuji,smažu atd se po resetu obnoví do původního stavu.Čili - smažu původní navigační sw.Destinátor,nahradím ho iGO8 /přejmenuji iGO8 na Destinátor.exe/ a vše běží parádně.Muhu navigaci uspat a stále je vše ok.Ale jak se vybije,nebo šoupátkem přepnu do ON/OFF , tak následuje kalibrace obrazovky a pak se tam znova automaticky nainstaluje Destinátor.Po iGU8 není ani stopa.
Naposledy upravil josfiala dne 18 úno 2010 21:50, celkově upraveno 1
josfiala

Příspěvekod somik v 18 úno 2010 21:50

A nejsou tam náhodou nějaké skryté soubory, které by spouštěly navigaci ? :shock:
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
somik

Příspěvekod tomasii v 19 úno 2010 14:20

Já jsem zcela vymazal v C710 obsah MFD, ani jsem neformátoval - to v MFD nedělám, jen pro jistotu spustil Scandisk, ten ale nic špatného nenašel. Pak jsem nahrál iGO8 do složky iGO8, udělal link z tlačítka Miomap do složky iGO8 (MFD\Miomap\Miomap\spouštěcí soubory Miomap.exe a Miomap.scp) a od té doby přes resety, vyp/zap šoupákem vše jede bez problému. A to dělám s Miem brykule. :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod josfiala v 19 úno 2010 19:29

Díky za snahu,ale již v úvodu jsem psal,že tato navigace nemá MFD !!
Data v MFD se nemažou,takže co tam nahraješ zůstává i po resetu,ale zkus něco nahrát mimo MFD /třeba do Program Files / a pak udělej reset.Nebudeš tam mít nic.
Jsou podle mne pouze dvě možnosti:
1/přehrát WIN CE 4.2 z jiné navigace - to neumím
2/unlock s použitím Mortscriptu - ale neznám u této navigace volací proceduru,která by Mortscript spustila z SD karty.
josfiala

Příspěvekod tomasii v 19 úno 2010 23:25

Pokud se ti MFD "ztratila", tak bych Mio poslal Adamovi k přeflashování a nejspíš bude zase vše v pořádku (má-li ten flash). Zřejmě o MFD část Windows neví (Main Shell ?) a část ano a po resetu se ti proto její příslušný obsah zavede do Windows aniž bys MFD viděl.

Co se týká toho Mortscriptu, tak se např. C710 po "studeném" startu koukne, jestli je zastrčená karta a když ano, je-li na ní soubor C710auto.exe a když ano, tak ho spustí. Podstrkáváme mu stejnojmenný program, který ale umí provádět některé mortscriptové příkazy ze stejnojmenného souboru scp (tedy pro C710 to je C710auto.scp). No a v tomhle souboru musí být skript, který spustí iGO8 na kartě. V případě, že je iGO8exe ve složce aaa a jmenuje se třeba bbb.exe, musejí být v souboru příkazy

Call "\Storage Card\aaa\bbb.exe"
Restart

V tomto případě to je

Call "\Storage Card\iGO8\iGO8.exe"
Restart

Aby vše jelo, musíš mít i správný link (odkaz) v sys.txt, v tomto případě to je

[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"

což ale víš.

Uvedené soubory najdeš na mém webu v Návodech. Nevím ale, jestli se ve tvé navigaci budou jmenovat soubory stejně, nebo jinak. Možná, že by se to našlo na netu.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi