amatér píše:Ono je spíše záhadou co píšeš, při simulaci a průletu OK, při navigování se to trhá. Předpokládal bych opačný výsledek. Jakou máš verzi?
Nav N Go IGO8,8.3.2.71348, jak jsem psal,na omnii bez problémů,díky za snahu řešení problému
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
amatér píše:Ono je spíše záhadou co píšeš, při simulaci a průletu OK, při navigování se to trhá. Předpokládal bych opačný výsledek. Jakou máš verzi?
přidal do svého sys.txt, a doufám, že to není přání otcem myšlenky, ale zatím jsem nezaznamenal známý problém TMC > MIO Cx20 > v8.3.4.117940 a zpožďování reakce na stisk tlačítek. Pojďte to odzkoušet.[debug]
reserve_memory=1835008
cache=262144
Ivo K píše:@ doktor12 - Já jsem na svém HTC Touch Pro testoval celkem dlouho verzi iGO8 8.3.2.97313, která je přímo pro PDA a nyní mám verzi 8.3.2.124260.
Obě verze fungují korektně bez jakéhokoli zpožďování. A paměť moc nešetřím. Používám themechanger, mám zapnuté Poi, 3D benzínky a také TMC a pod.
iGO8 mám na SD kartě a neinstalované.
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 návštěvník