Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

trhavá navigace

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: trhavá navigace

Příspěvekod doktor12 v 11 úno 2010 11:07

amatér píše:Ono je spíše záhadou co píšeš, při simulaci a průletu OK, při navigování se to trhá. Předpokládal bych opačný výsledek. Jakou máš verzi?

Nav N Go IGO8,8.3.2.71348, jak jsem psal,na omnii bez problémů,díky za snahu řešení problému
doktor12

Příspěvekod hamich v 11 úno 2010 13:10

A tak to jsem nedomyslel..:-) Já to HTC bral jako PPC...tak omluva... :roll:
hamich

Příspěvekod amatér v 11 úno 2010 13:21

@ doktor12
Zkus ještě chvilku vyčkat, než si to přečte někdo, kdo se vyzná v PDA.

@ uživatelé MIO Cx20

Já ten zápis
[debug]
reserve_memory=1835008
cache=262144
přidal do svého sys.txt, a doufám, že to není přání otcem myšlenky, ale zatím jsem nezaznamenal známý problém TMC > MIO Cx20 > v8.3.4.117940 a zpožďování reakce na stisk tlačítek. Pojďte to odzkoušet.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 11 úno 2010 13:26

Dík, Mirku, zkusím. Jen připomínám, že "zpomalení" TMC > MIO Cx20 > v8.3.4.117940 nastává jen po vytažení z kolíbky TMC. Po vložení MIO zpátky do napájené kolíbky chod "oživí" na obvyklou úroveň a vše je zas OK
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 11 úno 2010 13:56

Dane u mě to tak nejni :( I když vrátím železo do kolíbky tak je to pomalé že se s tím nedá jet a musím restartovat. :?
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 11 úno 2010 14:25

U mně to tak je, ale je to podmíněno tím, že se dodržuje staré dobré pravidlo, že MIO vkládám a vyndávám z kolíbky zásadně uspané a jelikož mi např. startování motoru odpojí spotřebiče, probouzím při běžícím motoru. Stejně tak před vypnutí zapalováni MIO uspím.
TZ., když jedu autem s touto verzí a aktivním TMC, zastavím u benzinky, před vypnutím motoru uspím MIO, vytáhnu z držáku nebo nechám v nenapájeném držáku ( s vypnutým zapalováním), probudím - je líné. Natankuji, nastartuji (po zaplacení :lol: :lol: ), MIO uspím, vložím do kolíbky, probudím a je zas svižné.

I doma v síťové nabíječce ve vaničce jsem to testoval mnohokrát - uspat, vyndat, probudit - je líné. Uspat, vložit do kolíbky, probudit - je OK a svižné.
Možná to tak děláš i ty, ale tímto "zažitým" způsobem do dělám a neměl jsem po vrácení do držáku nikdy problém.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 11 úno 2010 16:47

@ doktor12 - Já jsem na svém HTC Touch Pro testoval celkem dlouho verzi iGO8 8.3.2.97313, která je přímo pro PDA a nyní mám verzi 8.3.2.124260.
Obě verze fungují korektně bez jakéhokoli zpožďování. A paměť moc nešetřím. Používám themechanger, mám zapnuté Poi, 3D benzínky a také TMC a pod.
iGO8 mám na SD kartě a neinstalované.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 11 úno 2010 17:09

@ amatér: stále stejné i se zápisem v sys.txt. Mimo kolíbku pomalé, po návratu do kolíbky OK, i bez zápisu.

@IvoK: Ivo a co _da verze na tvém MIO s TMC a po vytažení z kolíbky a návratu zpět ? Jsi na tom jak já nebo jak jasper, nebo dokonce jak Mirek, kterému pomohl zápis do sys.txt, nebo nastane 4. varianta ? :lol:

EDIT: zkusil jsem vyndat z kolíbky a pak dát MIO zpět do kolíbky i neuspané a taky je iGO8.3.4.117940 OK a svižné a s opětovným příjmem TMC nema problema
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 11 úno 2010 17:34

Nějaké vytahování, vkládání, uspávání před vypnutím, po vypnutí atd. jsem neřešil. Mě se začalo s 117... zasekávat po načtení TMC při naplánované trase v místech, kde se začnou zobrazovat dálniční tabule, nebo střídat DA, nebo v Praze při vykreslování *3.dc. U benzinky MIO vůbec nevypínám, když neumí autoodpočet, ať si trhne nohou, furt mačkat čudlík? Ani náhodou :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod doktor12 v 11 úno 2010 17:38

Ivo K píše:@ doktor12 - Já jsem na svém HTC Touch Pro testoval celkem dlouho verzi iGO8 8.3.2.97313, která je přímo pro PDA a nyní mám verzi 8.3.2.124260.
Obě verze fungují korektně bez jakéhokoli zpožďování. A paměť moc nešetřím. Používám themechanger, mám zapnuté Poi, 3D benzínky a také TMC a pod.
iGO8 mám na SD kartě a neinstalované.

Tak jsem před cestou z práce nastavil v IGO TRVALE PODSVICENI a ne uživatelské a jede jak z praku,teda zatím :D uvidím,jinak všem děkuji.Nevíte jak umístit ikonu IGA na plochu,jako zýstupce,je na kartě,ze které se i spouští.Když vytvořím zástupce,tak to nejede a píše nějaké failed SD Card :o
doktor12

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi