Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přepínání den-noc

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Přepínání den-noc

Příspěvekod kremio v 11 lis 2011 08:02

Jde nějak jednoduše upravit čas, kdy Primo automaticky přepíná mezi denním a nočním skinem? Je to asi nějak navázáno na východ a západ slunce vzhledem k nastavenému časovému pásmu. Potřeboval bych, aby se to ráno přeplo na denní skin o cca 30 min. dřív a večer na noční skin o cca 30 min. později. Jedná se mi vyloženě o přepnutí noční-denní mapa (scheme), prostě v našich zeměpisných šířkách už je dávno den a navi stále zobrazuje noční barvičky (+stažené podsvícení,na noc mi vyhovuje jen 10%) a je to pak houbeles vidět. No a večer je to stejné, ještě je světlo a navi už přepíná na noc.Zkoušel jsem sice googlit plus dotaz tady na foru (téma PRIMO->SYS.TXT), ale bohužel...
kremio

Re: Přepínání den-noc

Příspěvekod SvoDa v 11 lis 2011 08:51

proč se na to ptáš znovu, když jsi se na totéž ptal už jednou zde
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 11 lis 2011 09:24

Tohle jsem před časem taky řešil, ale neúspěšně. Nenašel jsem, že by to nějak šlo.
Lakva

Příspěvekod kremio v 13 lis 2011 14:24

to SvoDa:
Jak uz jsem psal v dotazu, zkoušel jsem googlit i dotaz tady (na který poukazuješ), ale rozumná odpověď žádná :cry: Proto jsem to zkusil v tomto foru zaměřeném na dotazy, jestli náhodou někdo něco nemá v rukávu.
Za duplicitní dotaz se ještě jednou omlouvám moderátore :oops:
kremio

Zpět na Otázky a odpovědi