Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nabodeníčky v mapě IGO

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Nabodeníčky v mapě IGO

Příspěvekod pkey v 16 srp 2010 18:28

Zdravím všechny. Stále nějak nemohu přijít na praktické využití nabodeníčků v mapě IGO8, kromě pouhého označení nějakého místa na mapě. Myslel jsem, že se dá následně nabodeníček změnit na průjezdní bod, ale v návodu jsem nic nenašel (nebo musím k očnímu). Má někdo nějaké detailnější informace k této záležitosti?
Díky
pkey

Re: Nabodeníčky v mapě IGO

Příspěvekod Ivo K v 18 srp 2010 09:15

Pokud myslíš nabodeníčkem blikající červený kurzor na displeji, tak další nabídky pro využití se ti zobrazí po kliknutí na tlačítko "kurzor", popř. tlačítko "další nastavení".
A pokud myslíš nabodeníčkem "špendlík", tak je to podobné jako fce blikající červený kurzor na displeji. ;) :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod pkey v 19 srp 2010 18:02

Ano, myslím tím špendlík. IGO používám asi 3 měsíce na "čínském" železe bez problémů, ale ty špendlíky jsem nějak stále nedokázal využít, než jako označení některých míst v mapě, bez další funkce. Ten červený kurzor, který se objeví při zadání vyhledat konkrétní místo v mapě a v pravé části obrazovky je menu s možnostmi co dál, to je jasné, zrovna tak jako ťuknutí na obrazovku při navigování červená tečka a možnost hledat POI v okolí toho bodu atd. Jenže jak jsem uvedl v dotazu, nějak se mi nedaří využít ten špendlík a pokud může fungovat jako kurzor, tak pořád nevím, jak na to. Můžeš mi prosím popsat nějakou modelovou situaci, kdy ten špendlík funguje jako kurzor?
Díky
pkey

Příspěvekod pkey v 19 srp 2010 20:43

Už jsem na to přišel. Chvíli jsem si s tím hrál a už jsem to zvládl.
pkey

Zpět na Otázky a odpovědi