Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Změna verze iGO 8

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Změna verze iGO 8

Příspěvekod discover v 07 říj 2008 15:10

Tak bohuzel, nepodarilo se mi to ozivit. Delal jsem vsechno podle rad, nic zbytecneho jsem nanahral a presto nechodi. Pritom je to tak jednoduche, ze se tomu nechce verit. Zatim vsem diky. Kdyby nekoho neco napadlo, budu rad. :cry: :cry: :cry:
Standa; C720, R23+3+9939+0511, SD 2GB, iGO8 8.0.0.54000, skin Riks 2.8a+, diMka 1.25
discover

Příspěvekod deusexx v 07 říj 2008 16:03

Ještě mě napadla jedna věc,jak to tu pročítám.Zeptám se jak to do GPS nahráváš.Jestli z karty přímo do GPS a nebo přes PC.Já už se dvakrát spálil,že jsem si to celý hodil na kartu a chtěl jenom překopčit do GPS a soubor ppath.txt mě nešel přepsat.Musel jsem to udělat připojením k PC.Možná je to blbost,ale třeba sis toho ani nevšiml.Co mě ale překvapilo,že jsem ten původní dokonce ani neviděl v commanderu.Byl jako by skrytej nebo systémovej.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod discover v 07 říj 2008 18:31

Nahravam to normalne pripojenim na PC a v total manaz. Perfektne pracuje, zadny problem. Nevidim ani zadny skryty soubor, co by mohl delat neplechu. Zkousel jsem i kopirovanim jen v Miu, ale pres PC je to pohodlnejsi a rychlejsi. Ovlivneni tim funkcnosti jsem nepozoroval. Nahravat a prehravat jsem zkousel jak doma tak i v zamestn., takze vliv PC vylucuji. Jakykoliv soubor snadno prepisu. :)
Standa; C720, R23+3+9939+0511, SD 2GB, iGO8 8.0.0.54000, skin Riks 2.8a+, diMka 1.25
discover

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi