Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GPS navon N56OQ - uložení dat

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

GPS navon N56OQ - uložení dat

Příspěvekod josef v 17 črc 2010 08:39

Dobrý den
Nevíte někdo jak se dá uložit v grp navon N56O ckoliv tam změním. Vypnul jsem tam aby mi to nehlásilo překročení rychlosti, ale jak gps vypnu tak se to tam opět objeví...nevíte někdo jak to mám uložit aby to zustalo vypnuté.
Děkuji
josef

Re: GPS navon N56OQ - uložení dat

Příspěvekod addam v 17 črc 2010 09:03

Zeptám se možná hloupě, ale nezamknul sis čistě náhodou paměťovou kartu? Pokud ano, tak navigační program nemůže zapisovat a tudíž si nemůže pamatovat to co si nastavil /změnil/.

Zámek SD karty - viz. obrázek:

Obrázek
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Re: GPS navon N56OQ - uložení dat

Příspěvekod josef v 17 črc 2010 09:14

jeee ...musím se podívat ale asi je to možné...omlouvám se..a děkuji
josef

Zpět na Otázky a odpovědi