od somik v 06 čer 2010 22:20
Díky za odpověď, ale zřejmě se bavíme o jiném unlocku. Ten,který mám je dole vyobrazen a nenašel jsem žádný soubor autounlock. Je tam jen readme first , kde je toto: Fandův úvod:
Zde připravuji nový autounlock a la Miopocket či MioPocket Lite. Současná verze je první pracovní (beta verze), budu ji ještě dolaďovat. Je určena pro navigace Mio C520 a C720.
Jakékoliv změny, které provedu, budu uvádět. Chystám též velmi podrobný manuál s obrázky. Teď však nejjednodušší postup jak provést unlock:
To co je v zipu "SD karta.zip" rozbalit na SD kartu do rootu tak, aby v rootu byly soubory MioAutorun.exe, MioAutoRun.mscr, Mortscript.exe a složka MioAutoRun.
Celkem je toho cca 220MB, přičemž 85MB jsou programy, 85MB jsou hry a 50MB je vlastní unlock a systém.
Co Autounlock umí? Umí se nainstalovat jako withSD (vše jede z SD karty) a dvěma způsoby SDfree (vše se instaluje na MFD) a rovněž tak se umí odinstalovat (nezanechá po sobě jakékoliv soubory či složky). Podmínka použití je, že navigace nesmí být odblokována současně jiným autounlockem. Pokud tomu tak ale je, nelze odhadnout následky takovéto instalace. Vše je pěkně graficky vyvedeno s dostatečně velkými ikonami.
Instalace se rozběhne zasunutím vytvořené SD karty do SD slotu navigace. Ostatní je na průvodci instalací, který komunikuje česky. Rovněž nainstalované prostředí je v češtině.
Na obr. je tlačítko iGo8, ale iGo8 se mi nechce spustit. Kde upravím cestu?? Please
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3