Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Zamrzávání stroje

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Zamrzávání stroje

Příspěvekod kochy v 25 dub 2010 14:00

Chtel bych vas nejprve vsechny pozdravit.za poslednich 14 dni jsem projel pul evropy a nikde me igo nenechalo.Takze maximalni spokojenost az na to,ze kdyz vjedu do dlouheho tunelu tak se mi navigace sekne a musim delat HR.Nemuzete mi nekdo poradit jak se toho vyvarovat nebo jestli se tam musi nekde neco nastavit aby se to nesekalo?predem dekuji za odpovedi
Čína,IGO 8.3.4.117940,Primo 1.1,TomTom7,Automapa6,Navigator9,Sygic
kochy

Re: Zamrzávání stroje

Příspěvekod amatér v 25 dub 2010 14:11

Zdá se, že to není problém iGO8, ale tohle se projevuje na některých přístrojích. Mně osobně se to s MIO C720 nepodařilo ani v tunelech na chorvatské dálnici (Svety Rok a Mala Kapela)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod kochy v 25 dub 2010 14:14

ja to mam pomalu v kazdem delsim tunelu.v italii kde je spoustu tunelu za sebou se mi to skoro nestalo,teda kdyz se mezi tunelama stacil chytit signal,ale v rakousku pernamentne a v tunelu na MontBlanc take.S jinym navigacnim programem se mi to nestalo,ale zas me povodej uplne vsude jen ne tam kde potrebuju.Ach jo.je nejaka rada?
kochy

Příspěvekod amatér v 25 dub 2010 14:19

Jsou na to různé názory, ale za odzkoušení nic nedáš
http://www.forum.entershop.cz/viewtopic ... %3D#p45926
Pro ty co přispívají často :lol: :lol: :lol:
viewtopic.php?f=12&t=223&p=45926&hilit=no_extrapolation%3D#p45926
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod kochy v 25 dub 2010 14:26

Zadal jsem do sys.txt a nechame se prekvapit.Zitra vyrazim tak az dojedu tak dam urcite vedet jak to dopadlo.Diky moc
kochy

Příspěvekod kochy v 01 kvě 2010 08:34

zdravim vsechny.Chtel bych moc pdekovat za rady.Dnes jsem vratil a zapisy do sys.txt udelali svoje.uz se to v zadnym tunelu neseka takze mohu spokojene pokracovat do cile vykladky ci nakladky bez toho,aniz bych musel cely pristroj resetovat.Mockrat dekuji ;) ;) ;)
kochy

Zpět na Otázky a odpovědi