To milano Chlape,nehledej v tom vědu!Vezmeš kartu a zasuneš do čtečky.Win ti zařvou Vyměnitelný disk(ve vyskočivším okně)a bude ukazovat třeba písmeno H.Otevřeš total commander.Máš?Tam se překlikneš na Písmeno,který ti to okno ukáže.... to vyskakočivší.Třeba H.A jsi na kartě.Vidíš tam adresáře.Nevím co máš na té kartě,ale hledej adresář MAP.Prostě proklikej vše.A někde tam bude to,co jsem ti už psal.A pokud jsi stáhnul něco nového z těch map,tak to tím novým na té kartě přepiš.Ovšem pokud ti dělá problém najít toto,tak si nejsu jistej,že ti někdo tady pomůže.To už není o IGO,ale o rozložení mezi tebou a klábosnicí.V tom připadku asi bude platit to,co ti napsal Tomasii.Cituji:"Tak hledej někoho, kdo ti to udělá "na klíč".Jiná pomoc asi není.
Tak po tom,cos tu napsal,než já nadatloval tento postup a bylo směrováno Tomasii,se obávám,že tadys už dohrál.Lidi se ti snaží pomoct a ty po pár dnech na foru setřeš člověka,kterej tu pro lidi jako si ty,udělal tolik,že si to nedokážeš ani představit.Takže příteli,pokud tu od tebe neuvidím veřejnou omluvu,tak ode mě už nečekej ani písmenko.Tady se ti snaží poradit X lidí,jak dostat (nevhodné slovo)mapu do GPS a ty se tu tak odměníš