Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

INSTALACE IGO 8 - Nový problem

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: INSTALACE IGO 8

Příspěvekod Creatin v 11 srp 2009 12:22

Tak radary mi už jdou, ted to poradne otestuju, a kdybch mel jeste nejakej problem tak se ozvu.
Creatin

Re: INSTALACE IGO 8

Příspěvekod Creatin v 12 srp 2009 12:45

Nazdar, po menšim testování jsem přišel na to že mi to mluví hrozně potichu a v igu to mám nastavený na maximum, skoušel jsem víc hlasů.

Můžete mi poradit ?? (jiný skin, zvuk, nebo co ??)
Creatin

Re: INSTALACE IGO 8 - Nový problem

Příspěvekod amatér v 12 srp 2009 13:17

Pokud máš zvuk na max., tak s tím asi nic neuděláš, a těžko bude někdo radit. To zda je to nahlas nebo potichu je vždy subjektivní pocit. Zkus to porovnat s někým, kdo má také Cx20. I když, někdy stačí tím šoupáke pohnout tam a zpět.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 12 srp 2009 13:30

Je-li řeč o hlasu jako takovém, pak nevím. Ale pokud vadí jen tiché radary, pak zkus nastavit hlasitější zvuk tlačítek. U některých skinů jsou tyhle dvě věci (zvuk tlačítek a hlasitost radarových hlášek) propojeny a ovládají se společně.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Creatin v 12 srp 2009 15:07

no ja jsem drive mnel miomap 3.3 a tam to slo hlasiteji v tom igo to skoro vubec neslysim, jeste stim skusim posunout tam a zpet jak mi radil amater.
Creatin

Příspěvekod SvoDa v 12 srp 2009 15:28

Nemáš staženou hlavní hlasitost přímo v MIO? Některé skiny iGO8 zvyšováním hlasitosti v menu zvuk nemusí ovlivňovat hlavní hlasitost přístroje, ale zesilují jen do úrovně nastavení hlasitosti přístroje.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi