Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Igo error

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Igo error

Příspěvekod benben v 01 srp 2009 21:26

co to znamena nebo jak to opravit když to píše ERROR:OUT OF MEMORY,REQUESTQD 80974 CACHE 788951 na novích mapách 2009,2 ,dík
benben

Re: Igo error

Příspěvekod Mio-Treo.info v 01 srp 2009 21:27

To je hláška při nedostatku volné RAM paměti - co máš za stroj?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod benben v 02 srp 2009 01:32

mio C720 , mapy 2008 bez problému a mapy 2009 furt něco exe mám8.3.2.93112 jede to ale zamrzne to na průjezdných bodech,změnil jsem data.zip a píše to OUT OF MEMORY REQUESTED.........jestly to někomu funguje dejte vědět kde mám chybu ,předem dekuji
benben

Příspěvekod Jasper v 02 srp 2009 06:59

Udělej hard reset. Připoj Mio k PC a podívej se do co máš na kartě a co na flash disku. Já teď nevím přesně jak se tan adresář jmenoval ale bude plný souborů file01.chk nebo tak něco. Pokud to najdeš tak to celé smaž. Vymaž obsah složky SAVE a znovu udělej hard reset. Mělo by to běžet.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Zpět na Otázky a odpovědi