Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

AKTUALIZACE MAP

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: AKTUALIZACE MAP

Příspěvekod addam v 14 črc 2009 15:15

Není důvod tohle vlákno nechávat otevřené - toto téma je naprostý nesmysl.

Ano - technicky je možno nastavit expiraci navigačního programu, nebo mapových podkladů k nějakému datu. Tohle řešení se používá například v případě beta-verzí navigačních programů, nebo v případě testovacích navigací - například vzorky nových modelů navigací které dostávám na testování od výrobců, mají často právě tuto expirační ochranu.

Ovšem v navigacích určených pro koncové zákazníky - tzn. v navigacích které se běžně prodávají - nic takového neexistuje. Pokud si koupím navigaci, tak jsem jejím majitelem a mohu ji používat do skonání světa ;-) Mimochodem já mám například některé navigace staré 4 až 5 let a samozřejmě fungují (i když jezdit bych podle nich nechtěl).

Troufám si říci, že jsem za posledních cca 5 let prodal několik desítek tisíc navigací všech možných značek. Kdyby mapy fungovaly pouze dva roky, tak už bych byl zavalen nářkem tisíců uživatelů :D

Výjimkou která potvrzuje pravidlo jsou navigační programy, které fungují na formě předplatného - například NOKIA MAPY. Ale to je zase jiná pohádka...
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Re: AKTUALIZACE MAP

Příspěvekod vovi v 14 črc 2009 15:31

Tak se vyjádřil i ten nejkompetentnější a myslím, že to můžeme směle zamknout.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi