Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Položka "demo_mode"

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Položka "demo_mode"

Příspěvekod KoulosKoulosovic v 08 črc 2009 14:51

Zdravím Vás. Koupil jsem si (jak jinak, z entershopu a nelituji) Navon470 s iGo8..Cca tyden se v tom hrabu, skinuji a tak a "vylepšuji" zase to ruším a tak :lol: A jako zvědavec největší jsem neodolal a vyzkoušel v sys povolit demo mode. Nikde nic, jen přibylo tlačítko Demo, na které kliknu a nic, jen mi to zahlásí "No demo routes installed"..

Tak se chci zeptat, jestli toto neznáme pro mě demo někdo viděl a o co vlastně jde. HLAVNĚ by mě ale zajímalo, jestli by se našel nějaký dobrák, který by mi poradil, jestli by na tohle tlačítko šlo nastavit spuštění například Commanderu. Nepořebuji spouštět plno programů, stačil by mi jen jeden. Popřípadě by na tohle tlačítko šlo udělat menu s položkama?
Navon470, iGo8.3.2.93112, skin Kikker v3.2
KoulosKoulosovic

Re: Položka "demo_mode"

Příspěvekod amatér v 12 črc 2009 09:28

Pokud ti jde o spouštění TC přímo ze skinu můžeš použít upravený kikker 3.2.
Obrázek
V rychlém, menu budou navíc tři ikonky:
- ikonka monitoru spouští TC (TC = Total Commander)
- ikonka složky s foťákem aplikaci PSC (printscreen)
- modrá šipka slouží k odstranění lišty windows.
Aby vše chodilo je potřeba mít na MFD složku APP od tomasii, tu najdeš přímo na jeho webu
Naposledy upravil amatér dne 12 črc 2009 11:04, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod KoulosKoulosovic v 12 črc 2009 10:54

Ne ne..nemyslím používání APP.. Používám neupravený skin. Myslím, že bych jen urcitou aplikaci spustil kliknutím na prostrední polozku dole "Demo" v základním menu mezi "Mapa" a "Ukončit", která se tam objeví po zadání demo_mode=1 v sys. Kterou bych prejmenoval. To už vím kde..Jen nevím, jak a kde nastavit funkci tohoto tlačítka..cestu k exe souboru.
KoulosKoulosovic

Příspěvekod amatér v 12 črc 2009 11:01

Součástí složky APP je i to Commander, ve skinu je k němu nastavena cesta právě přes složku APP. Ale mně je to ostatně fuk. Znáš to komu není rady ...
Pokud trváš na tom tlačítku Demo, musíš v souboru start_480_272.ui změnit zápis
<BUTTON btn_demo template=footerm3_2 text="Demo" onrelease='run sc_AdvDemoRoute' HIDE>

přibližně takto
<BUTTON btn_demo template=footerm3_2 text="Demo" onrelease='START_APPLICATION "\My Flash Disk\APP\SYS\CECMD.exe" ""'>

Ale cestu \My Flash Disk\APP\SYS\CECMD.exe musíš upravit podle toho kam vlastně CECMD.exe (Total Commander pro winCE) umístíš.
Pak to může vypadat třeba takto
display_1.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod KoulosKoulosovic v 12 črc 2009 17:14

Máš se mnou neuvěřitelnout trpělivost..dík. Mám Navon470 a Commander mám na kartě. V určeném souboru jsem řádek změnil na:

<BUTTON btn_demo template=footerm3_2 text="FileManager" onrelease='START_APPLICATION "\Storage Card\CECMD\CECMD.exe" ""'>

Složku CECMD s CECMD.exe mám přímo na kartě, ne ve složce Igo (i kdyz v ramci testu jsem složku mel i tam). Napřed jsem vyzkoušel v emulátoru a funguje to bezvadně.. V navigaci ovšem ne :O( Commander jsem už zkousel, jestli je to vůbec funkční verze tak, že jsem exáč přejmenoval na MobileNavigator.exe a po kliknutí na navigaci v menu normalně funguje..pro tebe to bude prkotina, ale ja se s tim už mořím skoro dvě hodiny, nechtěl jsem zase otravovat.
KoulosKoulosovic

Příspěvekod amatér v 12 črc 2009 17:22

Místo
"\Storage Card\CECMD\CECMD.exe" ""'>

zkus
"\%SDCARD%\CECMD\CECMD.exe" ""'>

nebo
"\SDMMC\CECMD\CECMD.exe" ""'>
amatér
Moderátor

Příspěvekod KoulosKoulosovic v 12 črc 2009 17:33

JESSSSS!! SDMMC zabralo.. %SDCARD% jsem použil už předtím, protože jsem se kdesi kdysi dočetl, že to je univerzální, ale nezabralo to..Takže ted jsem tím SDMMC měl adrenalin..Už jsem viděl, jak tu prudím, že to pořád nejde..Tak je mi milejší to konečně uzavřít slovy: DÍKY MOC! ... já su tak ščastný...
KoulosKoulosovic

Příspěvekod amatér v 12 črc 2009 17:36

No paráda, a někdo tom může uzamknout.
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 12 črc 2009 17:38

@Koulos: Podobné adrenaliny by sis mohl ušetřit (a nakonec i amatérův čas ;) ), kdybys hned na začátku napsal, co máš za stroj. A když si to dáš do podpisu, tak při příštích dotazech bude jasno automaticky. My si to tam píšem právě proto a ne kvůli chlubení se novou verzí :lol: :lol:

A na přání zamykám...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Zpět na Otázky a odpovědi