Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Autíčko namísto šipky?

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Autíčko namísto šipky?

Příspěvekod Pája1 v 11 črc 2009 19:58

Ahoj, prosím o radu jak místo šipky zobrazit v Igu8 autíčko. Mám zřejmě základní verzi Igo8 ale docela to běží..mapy jsem aktualizovat zvládnul a hlas taky, ale jak na to autíčko to nevím. Hledal jsem v "Conten" nějakej adresář s autama ale nic tam nemám..jak tam mám to autíčko dostat?..děkuji Vám...jsem v tom nezkušený..
Pája1

Re: Autíčko namísto šipky?

Příspěvekod vovi v 11 črc 2009 20:09

Musíš mít skin, který to umožňuje (třeba IconX, Gurjon, diMka, Micsan, ...). Po stažení obvykle stačí správně nakopírovat příslušné soubory a složky (ty bývají obvykle ke stažení na stejné stránce jako skin) a v Menu-Nastavení zvolit zobrazování autíčka.
Podrobnosti a tipy k nastavení se obvykle diskutovaly ve vlákně příslušného skinu; velikost šipky (aby nevylézala zpod autíčka) si některý skin nastaví automaticky, jindy se musí změnit 3 čísla v SYS.TXT.

Odkazy na stažení většinou najdeš přímo ve vlákně.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 11 črc 2009 20:26

Anebo můžeš použít autíčka z Amigo viewtopic.php?f=27&t=50&hilit=quard&start=1190#p17412
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod KoulosKoulosovic v 11 črc 2009 20:28

A nebo nemusíš mít skin vůbec. Auta z Amiga si dej do slozky gfx co vytvoříš v iGo a do sys.txt jen dopiš "car_day=car.mdl" do části [3d]. Pochopitelně místo car název konkrétního vozídla, co chceš. Musí mít tu příponu mdl..ne jen bmp.

Zkoušel jsem to lačný po autíčku místo šipky a stejně nakonec mám šipku..Tahle auta jsou nějaká nehodící se do iGo8..Chtělo by to ty svítící a se stínem vyzkoušet nějak bez skinu :(

EDIT: Během doby, kdy jste psal příspěvek do tématu, přibyl další. Chcete odeslat příspěvek tak jak je nyní? :D No tak jsem byl pomalejší..
Navon470, iGo8.3.2.93112, skin Kikker v3.2
KoulosKoulosovic

Příspěvekod amatér v 11 črc 2009 21:03

KoulosKoulosovic píše:Zkoušel jsem to lačný po autíčku místo šipky a stejně nakonec mám šipku..Tahle auta jsou nějaká nehodící se do iGo8..Chtělo by to ty svítící a se stínem vyzkoušet nějak bez skinu :(

To není problém, pokud máš zařízení 480x272, přidej do navigatemap_480_272.ui zápis
<SPRITE xxx bmp="auto_amy.bmp" x=163 y=115 z=10>
do složky ui_igo8\480_272, vlož přiložený obrázek a šipku ti překryje autíčko (statický obrázek ze skinu diMka)
auto_amy.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil amatér dne 12 črc 2009 02:12, celkově upraveno 2
amatér
Moderátor

Příspěvekod KoulosKoulosovic v 11 črc 2009 23:42

Díky za reakci, ale já nemyslel, že se mi nezobrazilo, spatně jsem to napsal, promin..Myslel jsem to tak, ze jsem se vrátil k šipce, protože auta z Amiga se mi moc nezdaji vhodná v iGo8. Jsou "jiná" než zbytek. Chtěl bych ještě nějak vyzkoušet ty také 3d, co svítí a mají stín..Používám jednodušší (nepřeplácané) skiny Plus Plus, nebo Kikker..Ani jeden auta ale nemá :O(
KoulosKoulosovic

Příspěvekod amatér v 12 črc 2009 02:11

No dobrá, tak abychom se dohodli. Které z autíček na obrázku je to 3D?
Vrchní čtyřkolka 3D je z Amigo - soubor quad.mdl
Spodní je 2D, je to soubor auto_amy.bmp (světla a stín jsou jen další tři obrázky .bmp)
display_1.JPG

Jak vidíš, z autíček si můžeš dělat třeba i kolonu, a to vše třeba ve skinu kikker - za ten máš mou pochvalu :D , je vidět, že máš dobrý vkus :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod KoulosKoulosovic v 12 črc 2009 09:05

Pěkně jsi je tam naskladal :D Tak vyzkoušel jsem to a mam už jasno..vypada to, že jedina 3d možnost jsou ta z Amigo. Nakonec vracím zase tu šipku. Tak co se tyce vyberu skinu, tak je to jasne..Vetšina je preplacana, autori se z neznameho duvodu snazi vsechno nacpat na display. To mi vadi, od toho je menu a myslim, ze iGo je po teto strance udelane dobre uz v defaultu. Skin mam jen proto, že v nem je pár věcí navíc, co se hodí. Napřed jsem upřednostnoval default vzhled a tak byl vítěz Plus Plus. No a potom mě zaujal skin, kdy je na obrazovce videt do stran. na to me navedl kamarad, ale ten mi doporucoval Gurjona, nebo jak se to jmenuje, ale to je presne pripad co jsem popsal. Tak nakonec zvítezil Kikka. A propo Amatere - ty by jsi me nedokazal navest, jak pod tlačítko Demo nastavit nejakou aplikaci, jak se ptam jinde? To jen tak mimo tema, ze tam nikdo nereaguje, nezlobte se lidi ;)
KoulosKoulosovic

Příspěvekod amatér v 12 črc 2009 09:11

A co chceš tím tlačítkem spouštět?
poznámka: už jsem to našel odpověď máš na původním místě
amatér
Moderátor

Příspěvekod Pája1 v 12 črc 2009 11:29

Děkuju všem za odpovědi, ale zas se v tom nějak topím..vím že bych měl mít nějaký skin, ale nevím jaký vůbec mám a kam ho mám nakopírovat a který aby to fungovalo.....zkusím to projet ten adresář...jinak nejjednodušší metodou by pro mne bylo asi někam jen nakopírovat ten link jak tu někdo psal..rozlišení mám jak jsem zjistil 480x234.
Klidně tam vložím nějakej rozumnej skin který bude dobře vidět na té obrazovce a bude to na oko pěkný...doporučíte něco ještě? děkuji moc za polopatickou radu..
Pája1

Další

Zpět na Otázky a odpovědi