Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

loading.jpg (bmp)

Re: loading.jpg (bmp)

Příspěvekod amatér v 04 srp 2009 23:53

Zas něco nového a hlavně pěkného, jen by stálo za to, dát to jednotlivě. Konverze z gif do bmp, a ještě změna velikosti, se mi nějak nepovedla.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 05 srp 2009 00:15

Hodně obrázků od ahop považuji za více než zdařilé, ale pokud by to měl člověk v praxi použít, naježí se mu chlupy z toho jeho "EGO" loga Obrázek. Nikdo mu nechce upřít autorství, ale upřímně řečeno, ten jeho nepřehlédnutelný podpis má s iGO společného asi tolik, jako já s kosmonautikou... Obrázek.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod jnkopr v 05 srp 2009 06:43

Ahoj Mirku,toto je jen ukázka.Předpokládám,že Jarouš to vyvěsí v anketě.Pokud by jsi je chtěl vyzkoušet jak vypadají v navigaci,zde ja archiv se soubory ve formátu bmp.Kdo by měl zájem o orig.psd(Photoshop) pro další své úpravy,stačí napasat.
loading_jnkopr.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jnkopr

Příspěvekod ahop v 05 srp 2009 07:18

Mio-Treo.info píše:Hodně obrázků od ahop považuji za více než zdařilé, ale pokud by to měl člověk v praxi použít, naježí se mu chlupy z toho jeho "EGO" loga Obrázek. Nikdo mu nechce upřít autorství, ale upřímně řečeno, ten jeho nepřehlédnutelný podpis má s iGO společného asi tolik, jako já s kosmonautikou... Obrázek.

Logo zde bylo vysvětleno a to co jsi tady napsal, mi přijde jako výstřel do tmy. :-(
MIO Moov 360u, MioMap 2008 v1.0 Build 2.2.7890594, ( mapa celé EVROPY ), SD 2GB, TMC Traffic Cradle ( Cradle Kit ), gj6.16_tSif, verze iGo 8.3.4.117940. MioPocket 4.0 Release R67.
ahop

Příspěvekod amatér v 05 srp 2009 07:23

Díky, jaképak zkoušení, můj favorit 2_forum_Club už je přímo v navigaci. :D
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 05 srp 2009 07:42

@ ahop,
já myslím, že není třeba se čertit, nikdo ti neupírá, že jsi opravdu dobrý v grafickém zpracování obrázků, a pokud jsi to ještě fotil, potom jsi excelentní fotograf, a máš dobrý vkus. Musíš ale pochopit, že každý máme jiný názor a hlavně například já, potřebuji do navigace neutrální obrázek, nedovedu si představit situaci, že na obchodní jednání přijedu se sice hezky nafocenou mladou ženou, ale přeci jen málo oděnou. Jsme chlapi, každému se ten pohled líbí, ale na druhou stranu při své ješitnosti se většina z nás ve styku s cizím člověkem bude stavit do pozice, že mne se to netýká, já jsem slušně vychovaný a pohled na nahé tělo je nejvyšší stupeň hanebnosti.
Jak říkám, zdravě ti závidím um a nápady, které máš, ale upřimně přiznávám, že jsem z těch, kdo se podívá, pokochá, zasní :D , ale u toho zůstává. ;)
Na druhé straně vah, byla by škoda, abys přestal, pokračuj, tvé obrázky si svého uživatele najdou. Nech na každém ať vyjádří svůj názor, mio-treo.info řekl jiný než se dosud objevoval, a řekl to upřímně, i kritika je známkou zájmu.
Naposledy upravil amatér dne 05 srp 2009 10:05, celkově upraveno 1
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 05 srp 2009 08:05

amatér píše:Díky, jaképak zkoušení, můj favorit 2_forum_Club už je přímo v navigaci. :D

Naprosto souhlasím.

Co se týč ahopových aktů, nechával jsem to bez komentáře, bo jsem se tu kdysi k tomuto tématu již vyjádřil. Nicméně líbí se mi Mirkova věta, "že si jistě tyto fotografie svou skupinu uživatelů najdou", a za sebe dodávám, stejně tak jako si ji našly časopisy s touto či "hlubší" tématikou.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 05 srp 2009 10:04

Také můj favorit je 2_forum_Club :!:

Jirko, díky :!: Perfektní páce! ;)

Mimochodem, Jirko, splolečná fotka ze srazu 06/2009 s nickama nebude? Prosím, prosím. :oops: :)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod ahop v 05 srp 2009 12:15

Já zde mohu jen dodat, že se zatím nečertím. :-)
To by asi vypadalo jinak.

Ohledně obrázků.....snažím se téma rozšiřovat a nevidím důvod proč by nemohl být i AKT zajímavé téma.
Popravdě řečeno.....jsou i tací kteří mají nahou ženu na svém monitoru PC.

Proč by nemohla být i v navigaci ? :-)

Jako fotograf vím a vidím, že v dnešní době jsou právě takové fotografie žádané.

Když by nebyl akt, tak jako fotograf bych si musel hledat asi jinou práci.

Protože popravdě řečeno....toto je téma které nám přináší peníze.

Nicméně....pokračovat budu a až bude čas, tak sem zase něco dodám.

Jsem ale rád, že akty jsou tak trochu problém jen zde a ne v práci fotografa.
MIO Moov 360u, MioMap 2008 v1.0 Build 2.2.7890594, ( mapa celé EVROPY ), SD 2GB, TMC Traffic Cradle ( Cradle Kit ), gj6.16_tSif, verze iGo 8.3.4.117940. MioPocket 4.0 Release R67.
ahop

Příspěvekod vovi v 05 srp 2009 12:32

Mě se líbí i ta varianta 1_Club. Jen je škoda, že ten Loudynk je vidět jen tak krátce, co?

@IvoK: jak by mohla bejt ze Srazu nějaká fotografie s nickama? Když tam byli jen samí plnohodnotní členové a žádnou nicku jsem mezi náma neviděl. ;) :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Uvítací obrázky - welcome screens