Nuz je toho vela,co by zaujimalo nielen mna,ale vsetkych co nedockavo cakaju na tento pristroj
Ale hlavne: mas konecnu ROM,alebo testovaciu? (448MB RAM ci 320MBMB)
1/niekto pise o USB Host...mozes to potvrdit,ci vyvratit?
2/vydrzi fakt 12 hodin prehravania hudby?
3/ je v menu moznost vypnutia Sense rozhrania(Manilla) (HTC sa vraj vyjadrilo,ze neda

)
4/ displej je transreflexivny? (viditelnost na priamom slnecnom svetle)
5/neskusal si pouzit nejaky specialny stylus na ovladanie kapacitneho displeja? (existuju,predavaju sa,len vsetky,ktore som nasiel na nete maju "hrube" zakoncenie so soft vrstvou proti poskriabaniu a to mi pride ako neprakticke na precizne polohovanie... nakoniec som si jeden taky stylus vcera objednal,ked pride,tak ho rozoberiem a pozriem sa mu na creva,co by slo s tym robit,mimochodom,chcem ho testovat na Touch Pade na notebooku,kde je vlastne ten isty princip fungovania.
6/ su moznosti nastavenia rychlosti procesora,alebo je to vsetko len na automatiku?
7/ skusal si nahravat zvuk z interneho mikrofonu,aka je citlivost a kvalita nahraneho zvuku?
8/ ako dlho trva nabehnutie systemu po totalnom HR,je nutne kalibrovat obrazovku?
9/ mas k dispozicii aj drziak do auta(myslim ten specialny,kde sa nahradza povodny kryt baterky za iny "specialny" ?
10/ kedy sa zacne predavat SIM free vo Vasom obchode? cena?
11/ aka je minimalna zaostrovacia vzdialenost pri fotoaparate(pri zapnutom AF/manualne zaostrovanie(ak ho vobec ma?)
12/ v akom formate nahrava video? (kodek,velkost,maximalna velkost nahrateho suboru)
13/ je moznost vytiahnut mikroSD karty pocas beziaceho systemu?
....
....
a viac,ale toto hlavne ma zaujima nateraz...vraj zajtra sa u nas v UK zacnu predavat u O2 s 2 tyzdnovou exkluzivitou a potom nabehnu ostatni predajcovia,tak by som mal rad nejake info vopred(som O2 uzivatel) Vdaka velmi moc za pripadne info,ktore mozes uvolnit (event. via SZ

)