Magnetický stylus jako dokoupitelné příslušenství má hned několik nevýhod... 1) Další prachy. 2) V zařízení ho není kam zašoupnout, není pro něj otvor. 3) Mám si pořídit taky magnetické konečky lyžařských rukavic a zmagnetizovat klíček od auta?

(i jím občas na displej tapám, a to nepočítám další předměty co prostě občas zrovna držím v ruce a kvůli odmáčknutí SMSky je nechci odkládat)
Navíc nevím, co na kapacitních displejích tolik lidí vidí, rezistivní to zvládají stejně...
Pokud někdo jezdí denně, tak naprosto chápu, že chce navigační krabičku samostatnou, vo tom žádná. V takovém případě bych si jí asi koupil i sám, a to mám rád zařízení vše v jednom, protože nemusím těch krabiček tahat tolik. Ale chápu i lidi, co si třeba koupí samostatnou navigaci, PDA, jednoduchej telefon a ještě třeba zvlášť MP3ku... Prostě někomu může víc vyhovovat, když každé zařízení dělá jen tu svojí věc - obvykle je pak jednodušší ovládání a taky se nestane, že by se musela vypínat navigace třeba kvůli psaní poznámky, ostatně psaní poznámky na telefonu z něhož právě volám může být v některých situacích taky trochu problematické

A pokud jde o nová a nová zařízení, taky mě ta honba nějak nebere... Polaris je už sice pomalu kandidátem do muzea, ale moje potřeby zatím beze zbytku splňuje, tak proč bych kupoval něco nového