Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Unlock na kartě

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod jojo v 05 bře 2011 22:04

Ano da.
Chces pouzivat aj povodny software?
jojo
 
Příspěvky: 65
Registrován: 22 črc 2009 18:32

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod x2x2 v 07 bře 2011 14:24

Ano aj to. Ale ide o to ze radsej si dam na plochu odkaz na Igo a spustim. Netreba mi menu z miopocket. Chcem len nech mi nabehne plocha win a tam si uz spustim co chcem.
Vdaka.
x2x2
 
Příspěvky: 3
Registrován: 10 led 2010 12:42

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod jojo v 08 bře 2011 09:19

Tak zober explorera a premenuj na GoCe.exe. Restartuj PNA a nabehne do wince.
Ak to chces komfortnejsie tak si napis program v mortscripte.
Problem je len ak tam mas povodny program tak po prebudeni PNA alebo ukonceni programu sa spusti povodna navigacia ak tam je V 5-0 alebo 5.5.
jojo
 
Příspěvky: 65
Registrován: 22 črc 2009 18:32

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod mattock v 21 bře 2011 09:04

nechcel som zakladat nove tema, tak svoju otazku polozis sem, kde sa bavite o unlockoch na kartach

pouzivam na svojom miu c520, jednoduchy unlock pre Cx20 od tomasii a chcel by som sa opytat na pár veci ohladom zmeny navigacného menu, ktoré sa objavi po navoleni funkci navigovat
Takze po navoleni navigacneho menu sa objavi ponuka miomap, Igo8 a ikonky na spustanie hier
1. chcel by som povyhadzovat z navigacneho menu hry a namiesto nich dat odkazy na ine navigačne systemy a inych programov, ktoré mam v miu nainstalovane
2. dalej samozrejme premenovat tie odkazy hier na nazvy tych navigacnych systemov a programov, ktoré cez nich budem spustat

dakujem za pomoc
mattock
 
Příspěvky: 2
Registrován: 20 bře 2011 09:59

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod tomasii v 21 bře 2011 22:35

Jestli myslíš "Jednoduchý unlock pro Cx20", tak upravit samozřejmě lze. Předpokládá to ale výrobu ikonek nových aplikací místo ikonek nahrazovaných her (do složky Icons), přidání nových programů třeba do nové složky Programy (místo složky Games) a změnu linků (cest) k programům, které chceš spouštět (to upravíš v souborech xxx.ini ve složce Apps.

Např. v souboru Game_menu.ini (který přejmenuješ třeba na Program_menu.ini apod tímto jménem ho budeš volat z Main_menu.ini) změníš skripty pro jednotlivé hry na skripty pro nové programy. Vypadá to nějak takto:

ICONXPBUTTON
x = 155
y = 65
Command = \Storage Card\MioAutoRun\Programs\Games\Solitare.exe
SizeNormal = 48
SizePushed = 48
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\Solitare.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\Solitare.ico


Ve skriptu změníš jména ikon a jméno volaného programu, popř. umístění ikony a její velikost. To ale záleží na tvé představě. Totéž platí i pro navigační programy volané přímo z Main_menu.ini.

No a tak to uděláš ve všech skriptech a je v podstatě hotovo.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3387
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod mattock v 22 bře 2011 07:39

dakujem za pomoc, už mi to ide podla mojich predstav :D
ešte raz vdaka
mattock
 
Příspěvky: 2
Registrován: 20 bře 2011 09:59

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod honza0211 v 03 čer 2011 17:15

Zdravi vsechny ve spolek
Potrebuji pomoc s Miem c520 po naformatovani pres pc nejde videt v pc jako dalsi disk respektive jako by v nem nic nebylo.
Pri spusteni navigace nabehne ale pred uplnym nabehnutim to zahlasy Pamet je nedostatecna please remove some files or programs and then run again, kdyz tu hlasku odkliknu tak se dostanu do navigace ale umozni me to jenom mp3, album, setting uz nejde spustit a navigace jak by smet, kdyz dam reset tvrdy nebo meky tak se to opakuje porad dokola.
Diky vsem za pomoc a pripominky
PS pred tim tam byla nahrata igo 8 a vse slapalo ale kdyz se navigace pripojila kpc nebo se vypnula a zapnula tak igo8 bylo smazane a hlasilo to spatnou velikost vnitrni pameti.
honza0211
 
Příspěvky: 3
Registrován: 01 kvě 2011 17:31

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod Ivo K v 03 čer 2011 19:04

1) Pokud flash disk (My Flash Disk) C520 naformátuješ, tak se samozřejmě všechny data vymažou. To je přeje jasné!
2) Pokud po HR nenajede Mio správně do MioMenu, tak je potřeba přehrát Firmware. FW ZDE
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod veruska22 v 06 led 2012 15:52

Mam MIO MOOV360 a po chybném prejmenovani slozky MIOMAP se mi nyni po startu objevi pouze hlaska o systemu:
Cobia A420.V1.00.0021
a pak uz jen oranzove pozadi MIO s chybovym hlasenim:
"Program application database cannot be found"
Horsi je, ze toto se objevuje i po pripojeni pres USB k PC, takze nevim, jak znova vratit zpet blbe provedene prejmenovani. Nepomohlo ani nechat uplne vybit baterie, zkousela jsem i v tomto vlaknu viewtopic.php?f=13&t=18&start=35 popisovany technicky unlock, nahrany na SD kartu. Porad to same, jako by si MIO vubec na kartu nesahlo a s PC se odmita spojit. Muze prosim nekdo pomoci radou, pokud mozno rychou,jak pristroj donutit, aby spustil technicky unlock? Predem moc dekuji.
veruska22
 
Příspěvky: 1
Registrován: 06 led 2012 15:30

Re: Unlock na kartě

Příspěvekod tomasii v 06 led 2012 16:29

Mio Moov není totéž, co Mio Cx20 a tak to, co funguje na Cx20, nemusí fungovat na Mio Moov. Proto třeba unlock pro Cx20 nebude fungovat na řadě Moov.

Musíš se oriemtovat na rady od uživatelů Mio Moov a raději nepoužívat to, co funguje na řadě Cx20, např. na http://forum.entershop.cz/viewforum.php?f=55. :idea:(Není to tedy rada, jak zprovoznit Mio Moov, ale kam se obrátit.)
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3387
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Předchozí

Zpět na Odkazy a zajímavosti na internetu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků