Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nejdou měnit souřadnice.

Nejdou měnit souřadnice.

Příspěvekod Jan Labant v 20 črc 2010 20:07

Prosím pěkně o radu,mám Tam jen souřadnice a nic víc.Někde na cizím foru jsem viděl ještě za souřadnicemi svislý červený pruh s bílou šipkou a tabulkou s čísly ale nic takového Tam nemám.
MioMoov 310,MioPocket_3.0_ Release_47.SDHC Kingston 4GB. iGO Primo 8.5.9.153032
GJmpp v 1.12P1_Si
Uživatelský avatar
Jan Labant
 
Příspěvky: 35
Registrován: 11 kvě 2009 08:34
Bydliště: Zborovice

Re: Nejdou měnit souřadnice.

Příspěvekod amatér v 20 črc 2010 20:13

Na takto položenou otázku se těžko odpovídá :roll: O co vůbec jde?
Naposledy upravil amatér dne 20 črc 2010 20:26, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Nejdou měnit souřadnice.

Příspěvekod Jan Labant v 20 črc 2010 20:18

Kliknu na hledat,potom více a souřadnice.
MioMoov 310,MioPocket_3.0_ Release_47.SDHC Kingston 4GB. iGO Primo 8.5.9.153032
GJmpp v 1.12P1_Si
Uživatelský avatar
Jan Labant
 
Příspěvky: 35
Registrován: 11 kvě 2009 08:34
Bydliště: Zborovice

Re: Nejdou měnit souřadnice.

Příspěvekod amatér v 20 črc 2010 20:25

Tak jo, ale mám pocit, že nebudu sám, kdo nepochopil o co jde.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Nejdou měnit souřadnice.

Příspěvekod stopkat v 21 črc 2010 07:01

Chvili jsem nechapal taky, co "...mám Tam jen souřadnice a nic víc.Někde na cizím foru jsem viděl ještě za souřadnicemi svislý červený pruh s bílou šipkou a tabulkou s čísly..." timto basnik myslel, ale pak mi doslo, ze se zrejme po navoleni souradnic neobjevi klavesnice s cisly.
Vpravo od souradnic je tebou zminovane cervene tlacitko se sipkou, urcene k mazani a jakmile zacnes mazat souradnice, abys napsal svoje, objevi se Ti dole klavesnice s cisly. Pokud tam chybi i to tlacitko mazani, tak bych videl moznou chybu v Data.zipu.
Mio P 560
stopkat
 
Příspěvky: 10
Registrován: 24 bře 2009 20:29
Bydliště: Teplice

Re: Nejdou měnit souřadnice.

Příspěvekod Jan Labant v 21 črc 2010 09:04

Přesně jak jsi To napsal tak To mám,děkuji pěkně za objasnění .
MioMoov 310,MioPocket_3.0_ Release_47.SDHC Kingston 4GB. iGO Primo 8.5.9.153032
GJmpp v 1.12P1_Si
Uživatelský avatar
Jan Labant
 
Příspěvky: 35
Registrován: 11 kvě 2009 08:34
Bydliště: Zborovice

Re: Nejdou měnit souřadnice.

Příspěvekod Jan Labant v 21 črc 2010 10:27

stopkat:jěště jednou děkuji pěkně,vyměnil jsem data.zip a už To funguje :D .
MioMoov 310,MioPocket_3.0_ Release_47.SDHC Kingston 4GB. iGO Primo 8.5.9.153032
GJmpp v 1.12P1_Si
Uživatelský avatar
Jan Labant
 
Příspěvky: 35
Registrován: 11 kvě 2009 08:34
Bydliště: Zborovice


Zpět na Odkazy a zajímavosti na internetu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník