od Lakva v 22 led 2010 16:33
Vovi, ale pokud se nemýlím, tak Nokia vlastní TeleAtlas... Ne?
Jinak Nokia mi do baráku smí, to jsou slušné telefony (i když bez widlí). Zato faKebook ani omylem. Možná jsem poslední kdo tam neni, ale zůstane to tak!
Je to nejlepší sociošpionážní síť, pro hackery a phishery zlatej důl a zabezpečení maj takový, že bych se za něj styděl i na osobních stránkách!
Je zvláštní, jak lidi vybalí na fakebooku všechno a přitom běsní kvůli každému rozumnému požadavku na osobní info. Znám ženskou, která se zdráhala napsat telefonní číslo i svojí vlastní bance! Přitom na faku má kromě telefonu snad i občanku a dokonce tam píše i termíny dovolených (samozřejmě jí už 2x vykradli...)
Kolegyně si stěžovala, že jí někdo leze na mail. Tak se jí ptám, jestli ma na fakebooku stejný heslo jako na mailu? No samozřejmě, že jo, přece si nebude pamatovat víc hesel, ne?
Nevěřil bych, jak i celkem chytrý lidi umí bejt úchvatně blbý...
Ale abych zůstal u tématu: Podotýkám, že Ovi Maps (dříve Nokia Maps a původně Smart2 go) šlapou pouze na Symbianu S60. Na jiných Symbech ne, o widlích ani nemluvě.
Tedy... šlapou... sotva se plazí!
Ve srovnání s Tomtomem je propočet trasy asi 100x delší.
A to NENÍ řečnický obrat! Na Nokii 5500 mi výpočet trasy KV-Praha trval v TT asi 10 sec., zatímco v Maps přes čtvrt hodiny! Nekecám.
I když to byla starší verze, ale prostě to nebylo k použití.