Nevyriesil
Musel som to urobit uplne inak. Pridem autom na miesto, kde zaparkujem, prepnem iGO do GC rezimu (ulozi sa existujuca naplanovana trasa, aktualna trasa sa zrusi, zapne sa offroad, mapa sa prepne na rotovany 2D pohlad). Z POI Info (poi.flat_search.list) si vyberiem kesku, scriptom ju nastavim ako destination a destination_angle vyuzivam na natacanie kompasu. Ked sa vratim spat k autu, prepnem ho spat na OnRoad rezim, cim sa vymaze aktualna trasa a automaticky naloaduje posledna ulozena (ta sa nasledne vymaze zo zoznamu ulozenych tras), takze pokracujem tam, kde som skoncil. Inak to neslo. Prave preto bol moj povodny zamer uplne iny - chcel som vyuzit natocenie minikompasu a vzdialenost z POI Info, no toto sa jednoducho nedalo, pretoze vzdialenost je odratavana po desiatkach metrov, co je na figu. Keby sa podarilo toto, nemusim riesit takmer nic - stacilo by navi prepnut na rezim PEDESTRIAN, poi.flat_search.list filtrovat nastavenim wShowQuickPOIFilter na nazov vybratej kesky, takze sa mi zarucene bude zobrazovat iba jedna. Smer a vzdialenost z POI Info by sa prenasala na obrazovku so sipkou.
Nejake tie obrazky
- Kód: Vybrat vše
http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,7213.msg45703.html#msg45703