Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin amatér

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin amatér

Příspěvekod rasto8 v 17 úno 2010 21:25

dik. Databazu radarov pouzivam z fora na poi.cz. Vyskusam tu od Jaspera.
Statistika: po dvoch dnoch, IGO na MFD - jeden samovolny restart. :?
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
rasto8

Příspěvekod kajapro v 23 úno 2010 14:50

@amatér
Je mi to trapné,ale pořád se nic neděje s amater skinem pro rozlišení 320x240.Já vim že člověk má i jiné starosti,ale aspoň přibližnej termín kdy asi bude?Díky za info.
Sencor SCD 9304 GPS
iGO8 v.8.3.4.102680
kajapro

Příspěvekod amatér v 23 úno 2010 15:44

Jsou dvě překážky, de fatko tři. Nechci aby to vypadalo jako výmluva, v mém zaměstnání přecházíme na nový systém, jsem členem realizačního týmu, a to zabírá dost času, takže večer raději zalezu do pohodlíčka, vypnu, koukám na Olympiádu a relaxuji. Ta poslední věc, jak bylo avizováno příjde nová verze, a podle toho co jsem měl možnost vidět (nekamenujte dotazy Adama, ten je zatím opravdu jako Fučík) je to něco úplně jiného, tak zatím vyčkávám.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod rasto8 v 24 úno 2010 13:03

Amatér: ako citam teraz nemas moc casu riesit rozne nejasnosti v tvojom skine ale aj tak skusim. Kde sa da zmenit zvukova signalizacia radarov? V rozsirenych nastaveniach kamier su okrem inych nastavenia: 1. Hlasove upozornenie- muz, zena alebo vypnut po prepnuti nikde ziadna zmena ziadny hlas nikde. 2.Hlasitost upozornenia - posuvam +- a ticho. 3. Test hlasu - menim hodnoty a ticho /co to je kph?/. Tieto veci by ma az tak nestvali ale ide mi o to, ze zvuk ktory nastavim v nastaveniach pre prekrocenie rychlosti mi pouziva aj na radary a neviem to zmenit. Jednoducho co nastavim pre rychlost, MIO pouzije aj na radary a niekedy to ostane visiet tak ze ked zmenim zase zvuk na upozor. rychlosti tak radary ostanu pouzivat povodny zvuk cize ho nezmeni. Teraz tam mam dost skaredy zvuk a neviem ho zmenit. :? Sranda co?
AUDIO z http://www.tomasii mam na MFD na urovni igo.exe. content mam na SD. Audio tvojho skinu mam v skine. Inak ziadny error ani hlasky - funguje vsetko bez problemov.
Nemam dat vseko audio do hromady na MFD?
Ked sa budes nudit porad. Dik.
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

rasto8

Příspěvekod rasto8 v 02 bře 2010 20:54

Amatér: v tvojom poslednom prispevku spominas nejaku novu verziu. Teraz neviem ci mas na mysli nove IGO PRIMO alebo novu verziu tvojho skinu.
Stale neviem zmenit to neprijemne cinkanie pri hlaseni radarov v tvojom skine co som spominal v poslednom prispevku. Neda sa to niekde natvrdo zmenit?
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

rasto8

Příspěvekod amatér v 02 bře 2010 21:34

Omlouvám se, že jsem nereagoval na první příspěvek. Hned to napravím, jen co si zkontroluji, co jsi vlastně stáhl. Odpovím za okamžik.

ad 1) k tomu aby fungovalo hlasové upozornění na radary je potřeba podsložka AUDIO ve složce iGO8. Obsahem složky AUDIO jsou další dvě podsložky voice_female (žena) a voice_male (muž), každá znich má stejný obsah - viz obrázek + soubory voice_file_structure.txt. a voice_sound_delays.ini upravují strukturu hlášení.
Snap_2010.03.02 21.42.39_004.png
Pokud nemáš přikládám zde:
AUDIO.rar

ad 2) + ad 3) Pokud budeš mít správně hlasy, máš vyřešeno i toto. KPH = Kilometres per hour tady po našem km/h. Je všeobecně známo, že základem skinu Amatér je skin kikker, jeho tvůrce je američan, tak to tam prostě zůstalo, je to jen má nepozornost při překladu "langu".

K tomu dalšímu:
- je potřeba odlišit upozornění na překročení rychlosti a upozornění na radary. Zde je nastavení radarů.
Pokud máš zafajfkováno "Pípnout při přiblížení" ozve se mimo hlasové hlášení ještě zvuk (melodie). Test hlasu - pokud je nastavení tak jako na obrázku, při kliknutí na ikonku se ozve nastavený hlas, který určí typ radaru a povolenou rychlost. Pokud jde o první ikonku, mělo by se ozvat: "Stabilní radar, padesát kilometrů za hodinu". Tlačítky vypnout zapnout se nastavuje zda má být radar hlášen hlasem, to znamená, že si mohu povolit upozornění hlasem např. pouze na mobilní radary.
Snap_2010.03.02 22.10.11_008.png

Zde nastavení upozornění na překročení rychlosti:

Snap_2010.03.02 22.16.59_012.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod rasto8 v 02 bře 2010 23:21

Super. Zlozku muz a zena som v AUDIO nemal. Uz to funguje. Zajtra vyskusam ako sa to bude chovat pri jazde. Islo mi hlavne o to aby ma IGO upozornovalo na radary /kamery/ iba pri prekroceni meranej rychlosti radarom. A tam sa zvuk nastavit neda. Som zvedavy, ze ked prepnem v nastaveniach kamier zvuk. upozornenie na "iba pri prekroceni rychlosti" aky zvuk to vyda.Ci si to preberie zvuk z nastavenia "rozsirene" alebo nie. Takze zajtra poskusam a dam vediet.
Nastavenia upozornenia na prekrocenia rychlosti mi boli jasne uz predtym.
Dakujem.
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

rasto8

Příspěvekod rasto8 v 04 bře 2010 19:13

amatér: takze, po pridani audia z tvojho prispevku uz mi funguju vsetky zvuky a prislusne funkcie ako hlasove hlasenie radarov atd. ale ten problem co ma trapil najviac zostal. A to, ze ked sa priblizujem k radaru a prekrocim rychlost ktoru radar meria tak zaznie priblizne kazdych 10 metrov cinkanie v tvojom skine oznacene ako "!alert5" /nie to v zlozke zaloha ale to druhe/ a to dost hlasno. Dost mi to vadi a neviem ho zmenit na nejaky iny rozumny zvuk. V prvom rade chcem vediet ci to tak nahodou nema byt? Neda sa ten zvuk nejako zmenit na iny a hlavne tichsi? Premyslam ci ten wav v skine jednoducho nezamenit za iny upraveny a samozrejme s tym istym nazvom. :?:
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

rasto8

Příspěvekod amatér v 04 bře 2010 19:31

Premyslam ci ten wav v skine jednoducho nezamenit za iny upraveny a samozrejme s tym istym nazvom.
Přesně tak to můžeš udělat.
Druhá možnost je při přiblížení k radaru nepřekračovat rychlost, pak to nepípá vůbec (je to prostě upozornění, že už jsi blízko a pořád jedeš rychle) ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod rasto8 v 05 bře 2010 23:41

Takze vymenil som ten wav za iny upraveny a uz to frci tak ako som chcel. Teraz este trochu doladujem hlasitosti aby to vsetko islo podla mojich predstav. :)
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

rasto8

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu