Semotamo něco pošlu Tomášovi a ten to pak na svém webu vyvěsí zapracované do skinu.
Dle dnešní aktualizace na tomášiho stánkách (Tomáši, děkuji) jsou ve všech průhlednostních variantách výše uvedené úpravy vystředěné ulice, TMC u obou skinů a speedcam u PlusPlus:
Přespříští manévr byl ve všech skinech vždy, já jsem ho jen upravil (u průhledností 2-4 u obou skinů, čili u 0 a 1 nikoliv), aby byl přespříští manévr orientovaný stejně, jako příští manévr, tzn. vzdálenost nad šipkou změny směru.
Pokud máš na mysli to, jak vyrušit pod údajem příštího manévru čas, za jak dlouho dojedeš k příštímu manévru, tak si dej před přísl. řádky středník - viz. návod na předch. straně z 22.7. 12:47 hodin.
Popisy jednotlivých úprav skinů v tomto vlákně popisuji především proto, aby si každý mohl individuálně nastavit, zobrazovat, či vyrušit, co chce.
Není možné zavděčit se vkusu každého soudruha.

EDIT: právě jsem zjistil, že jsem udělal u skinů Riks i PlusPlus v průhlednostech 0-3, publikovaných dnes na tomasII webu drobnou chybku (jeden zapomenutý středník), kdy se u posunutého info TMC u obou skinů (Riks i Plus) a u Plus i u posunuté kamery, zobrazuje i jejich podklad, který tam zavazí, tak jsem právě teď poslal Tomášovi k vyvěšení opravy a nevím, kdy je zpracuje.
Pokud si to někdo již stáhl i s tou chybou a chtěl by to mít opravené hned, tak si buš stáhnětě opravené soubory z viewtopic.php?f=12&t=14&st=0&sk=t&sd=a&start=86 a nahraďte je ve svém skinu, nebo do svého stávajícího skinu dopište dle níže uvedeného návodu středník. Soubory jsou velmi krátké a dobře se přísl. místo najde.
oprava TMC (u obou skinů):
v souboru tmc_480_272.ui
v sekci <layer ui_TmcAnnounce w=480 h=183 z=5100 hide>
; <SPRITE xxx x=40 y=71 w=65 z=1 bmp="cock_infobg2.bmp" visiblemodel="!ui.v3dzoomcontrol&!ui.vOnFlyover">
oprava kamery u skinu PlusPlus:
v souboru speedcam_480_272.ui
v sekci <layer ui_SpeedCamWarningLayer z=5000 blablabla...
; <SPRITE xxx x=0 y=81 w=77 z=1 bmp="cock_infobg2.bmp" visiblemodel="!ui.v3dzoomcontrol">
EDIT: na tomasii wbu již opraveno.