SvoDa píše:Ve skinu GJ se dá nastavit pro překročení maximálky myslím že 10 různých typů zvuků, pro podkročení maximálky je to default zvuk z datazip (dvojité pípnutí).
Snažil jsem se spíš nějak to pípnutí při překročení "ztlumit, bo je moc hlasité a reaguje i na dynamickou hlasitost. Nakonec jsem to nastavil tak, že jsem ztlumil hlavní hlasitost na minimum a hlasitost pokynů na max., dynamickou hlasitost 100-140 a takhle mi to vyhovuje. Kdyby přišel někdo na něco lepšího, budu rád.
Nějak to tu zapadlo bez odpovědi. Nakonec jsem to vyřešil tím, že jsem si vzal zvuky, které pro překročení maximálky slyším raději než ostatní a v audio prográmku Gold Wave je ztlumil, pojmenoval na !OverSpeed.wav a navolil v menu překročení rychlosti právě tento zvuk. Tím již neřve stejně hlasitě, jako navigační pokyny, ale je tišší. Samozřejmě je možné si ztlumit přímo zvuky !Alert... nebo Sound... které se zoobrazují v nabídce typů zvuků,ale nechtěl jsem ztlumovat všechny.
Dvojpípnutí při návratu pod maximálku lze regulovat hlasitostí kláves.
Pokud má někdo zájem o ty ztlumené, stačí přidat do složky iGO8/audio a navolit v menu překročení rychlosti zvuk !OverSpeed: